Marraskuu sanoin ja numeroin

Marraskuussa tuli täyteen vuosi Luonto-Liiton pääsihteerinä, kävin päivällisellä Victorian ja Danielin kanssa, matkustin Rovaniemelle katsomaan kaksi kertaa John Websterin elokuvan Katastrofin aineksia ja sain valmiiksi verkkovaikuttamista koskevan selvitystyön sekä vietin viikonloput Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin, Luonto-Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton syyskokouksissa. Kivaa on ollut!

Ympäristöjärjestöissä on marraskuussa valmistauduttu myös Cancunin ilmastokokoukseen ja valmisteltu tulevia hallitusohjelmatavoitteita. Luonto-Liitossa olemme avanneet Salakaadot seis -kampanjan yli 50 tunnetun suomalaisen tukemana sekä järjestäneet Mainoskupla-kilpailun ja Älä osta mitään -päivän.

Lisäksi blogini juhli viisivuotispäivää ja tuhannetta blogikirjoitusta. Marraskuussa olen jatkanut myös Hyvä johtaminen -kirjoitussarjaa.

Ohessa marraskuu vielä numeroina

– 7 haastattelua
– 9 puhetilaisuutta
– 4 tiedotetta tai kirjallista lausuntoa
– 5 artikkelia tai kolumnia
– 29 blogikirjoitusta
– 40 kokousta
– 6 seminaaria
– 8 kotimaan matkaa

Lisäksi kävin marraskuun aikana juoksemassa 22 kertaa  (yhteensä 234 km) ja pyöräilin 234 km.

Työtunteja ja yhteiskunnallista vapaaehtoistyötä kertyi kuukauden aikana yhteensä 334 tuntia eli keskimäärin vähän yli 11 tuntia kuukauden jokaisena päivänä. Tarkemmin tekemisistä voi lukea viikkopäiväkirjoista.

Jätä kommentti