Kuka Leo Stranius?

 

Toimitusjohtaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Ekologisen elämän edelläkävijä, ilmastoaktivisti ja kahden lapsen isä Käpylästä. Työskennellyt ympäristö- ja kansalaisjärjestöjohtajana sekä tietoliikennealalla. Koulutus hallintotieteiden maisteri. Hiilijalanjälki: 2867 kg.

Olen elämäni aikana ollut duunari ja tietotyöläinen, kokenut yhteiskunnan turvaverkkojen merkityksen mutta myös oman yrittämisen voiman. Uskon esimerkin kautta johtamiseen, rajat ylittävään yhteistyöhön ja positiivisen tekemisen meiningin luomiseen.

Tällä hetkellä työskentelen Third Rock Finlandin toimitusjohtajana, jossa edistämme yritysten ja organisaatioiden vastuullisuustyötä sekä siirtymistä hiilineutraaliin keirtotalouteen, jossa luonnon monimuotoisuus lisääntyy. Omistan myös osan ympäristökonsulttiyritys Tyrskystä ja käyn pitämässä ajanhallintavalmennuksia eri organisaatioille.

Minulle kaikkein tärkeimpiä arvoja ovat luonnon itseisarvo, kansalaisvaikuttaminen ja vapaa kansalaistoiminta, suora demokratia, ympäristö- ja luonnonsuojelu, eläinten oikeudet, heikko-osaisimpien puolustaminen. Oman kokemuksen kautta olen huomannut, miten tärkeitä ovat lapsiperheiden jaksaminen, turvalliset päiväkodit ja koulut.

Ammennan energiaa liikunnasta, kirjoista, luonnosta ja tähtihetkistä lasten kanssa. Olen valmis laittamaan itseni likoon ilmaston, lähiluonnon, tulevien sukupolvien ja kaikkein heikko-osaisimpien puolesta.

Julkinen CV:ni löytyy täältä.

Voit katsoa myös tämän: Leo Stranius Wikipediassa.

Close Bitnami banner
Bitnami