Avoin kirje Finanssialan Keskusliitolle

Finanssialan KeskusliittoHyvä Finanssialan Keskusliitto

Olette lisänneet minut tammikuussa 2013 pyytämättä ja yllättäen sähköpostilla lähetettävälle uutiskirjeellenne.

Uutiskirje tarjoaa minulle tietoa finanssialasta sekä tuo esiin alan näkemyksiä ajankohtaisista teemoista.

Olen kuitenkin parhaillaan hoitovapaalla kotona lapsen kanssa ja pyrin vähentämään sähköpostini määrää. Tästä johtuen olen peruuttanut uutiskirjeen viestissä olevan linkin kautta.

Itse asiassa olen tehnyt uutiskirjeen peruutuksen nyt kolme kertaa.

Viimeksi tein sen 25.4.2013 ja sitä ennen 11.4.2013 ja 27.3.2013. Tästä huolimatta sain 8.5.2013 sähköpostiini viimeisimmän uutiskirjeen. Jokaisella kerralla, kun olen perunut tilauksen, olette luvanneet seuraavaa: ”Tilauksesi on peruutettu – Uutiskirjetilauksesi on nyt peruutettu ja sähköpostiosoitteesi on poistettu lähetyslistalta. Kiitos peruutusilmoituksestasi.”

Ensinnäkään en ole tilannut koskaan uutiskirjettänne ja toisekseen minua ei ole syystä tai toisesta poistettu lähetyslistalta. Tämä on ollut varmasti valitettava vahinko tai inhimillinen erehdys.

Hyvä Finanssialan keskusliitto

Voinko auttaa teitä tavalla tai toisella, jotta uutiskirje saadaan omalta kohdaltani peruutettua? Osoite, johon uutiskirjeenne lähetetään, on leo.stranius [ät] luontoliitto.fi. Ymmärrän hyvin, että järjestelmässä voi olla ongelmia ja viiveitä. Vahinkoja sattuu aina. Haluan kuitenkin uskoa, että peruutukseni onnistuu kun teen sen nyt neljännen kerran näiden saatesanojen kera.

Kiitos jo etukäteen avustanne tässä vaativassa kysymyksessä ja erinomaista alkavaa kesää!

Leo Stranius

 

2 kommenttia artikkeliin ”Avoin kirje Finanssialan Keskusliitolle”

 1. Hyvä Leo Stranius,

  Kiitämme sinua suorasta palautteestasi ja pahoittelemme suuresti aiheuttamaamme vaivaa. Ymmärrämme hyvin, että tuloksettomat peruutusyritykset kerta toisensa jälkeen korpeavat mieltä.

  Olemme ottaneet tänä keväänä uutiskirjeen lähettämistä varten käyttöön uuden työkalun. Lähetämme uutiskirjeen aina kahden viikon välein, pääasiassa torstaisin. Saimme 25.4. kaksi yhteydenottoa sähköpostitse, joissa eräät uutiskirjeen vastaanottajat olivat niin ikään useamman kerran yrittäneet poistaa itsensä kirjeen tilauslistalta siinä onnistumatta.

  Ryhdyimme selvittämään asiaa välittömästi, ja löysimme työkalumme lähetysasetuksista virheellisen asetuksen, joka esti käyttäjiä poistumasta tilauslistalta. Muutimme asetusta perjantaina 26.4., eli päivän sen jälkeen, kun olet kolmannen kerran yrittänyt kirjettä perua. Vasta kyseisen päivän jälkeen lähetyslistalta tehdyt poistumiset ovat rekisteröityneet lähetystietokantaan.

  Lähetystyökalumme vastaanottajalistalta näemme, että 9.5. tekemäsi uutiskirjeen peruutus on vihdoin ja viimein rekisteröitynyt järjestelmään. Näin ollen tästedes uutiskirjettämme ei sinulle pitäisi tulla.

  Suhtaudumme asiaan vakavasti, sillä tarkoituksemme ei ole tukkia kenenkään postilaatikkoa ei-toivotuilla viesteillä. Kiitämme palautteesta, sillä ilman yhteydenottoja emme taatusti olisi väärää asetusta työkalussamme huomanneet.

  Pyydämme kömmähdystämme anteeksi ja toivotamme sinulle hyvää, hoitovapaata kevättä!

  Tuomo Yli-Huttula, viestintäjohtaja
  Finanssialan Keskusliitto

  Vastaa

Jätä kommentti