Pelastetaan ympäristöministeriö: Allekirjoita vetoomus

Pelastetaan ympäristöministeriöHallitusneuvottelijat harkitsevat ympäristöministeriön lakkauttamista.

Kerro Juha Sipilälle että suomalainen luonto tarvitsee puolustajansa!

Allekirjoita vetoomus. Ympäristöjärjestöt toimittavat nimet Juha Sipilälle.

Nyt on aika vedota hallitusneuvottelijoihin: ympäristöministeriötä ei saa lakkauttaa.

.

Lue kymmenen syytä, mihin ympäristöministeriä ja ympäristöministeriötä tarvitaan.

8 kommenttia artikkeliin ”Pelastetaan ympäristöministeriö: Allekirjoita vetoomus”

 1. Allekirjoitus ja jakoon. On selvää, ettei maa- ja metsätalousministeriö kykene hoitamaan luonnon- ja ympäristönsuojelua, jota ihmiset kokevat itselleen tärkeäksi, kuten tähän asti ollaan nähty.

  Vastaa
 2. Vastuullisena Suomen kansalaisena allekirjoitan vetoomuksen ehdottomasti!

  Todella uskomaton ja hyvin taantumuksellinen aikomus nykyajan maailmassa taivuttaa ympäristöasioiden hoito muiden kuin ympäristöministeriön alaiseksi.Suomi aikoo siis ottaa suuren askeleen taaksepäin ?!Se on estettävä!

  Missä kansalaistensa yleistä hyvinvointia edistämään pyrkivässä demokraattisessa maassa ei ole erillistä perusteellisesti ympäristöpolitiikkaan perehtyvää ympäristöministeriötä ?
  Ympäristöministerin puuttuessa, kenet Suomi valtuuttaisi puhumaan puolestaan vaikkapa tulevassa Pariisin ilmastokonferenssissa? Ja minkälaisin eväin ? Ympäristöasioihin perehtyneiden järjestöjen ohella, en usko muiden kuin ympäristöministeriön osaavan tuoda virallisen vakuuttavasti Suomen aikomukset ja vaatimukset käsiteltäviksi kansainväliselle areenalle.
  Mutta ehkä uuden hallituksen tarkoitus onkin jättää ympäristökysymykset toissijaisiksi? Vallan kahvassa olevien suomalaisten poliitikkojen tulisi huomata luontonsa ja elinympäristönsä arvokkuus ja niiden suojelun tärkeys erillisen ympäristöministeriön vaikutuksesta! Ihmisestä ja hänen elinehdoistaan tässä on kysymys, eikä luonnon pyhittämisestä!

  Vastaa
 3. Edellä E Stranius-Herrewy sanoi perustelut naulan kantaan. Ympäristöministeriö tarvitaan, ja sille tarvitaan enemmän ohjausvoimaa nyt kun kunnilla on aivan liian vapaat kädet kaavoittaa suorastaan yhteistyössä rakennuttajien kanssa, Jos YM lakkaa olemasta ovat ympäristö- arvot vakavasti vaarantumassa.

  Vastaa

Jätä kommentti