Video: Pitääkö kaikkien ryhtyä vegaaniksi?

Pitääkö kaikkien ryhtyä vegaaniksi? Riku Rantala kysyy ja Leo Stranius vastaa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Video: Pitääkö kaikkien ryhtyä vegaaniksi?”

  1. Mites sitten metsäkato ja lajien sukupuutot? Kyllä monokulttuurinen pelto metsän tilalle tarkoittaa ihan sitä, että edellä mainituista asioista ei eroon päästä. Lisäksi sitten maan köyhtyminen ja vesistöjen pilaantumiset. Soija Brasiliasta tarkoittaa menetettyä sademetsää, särki Stadin rannoilta ei ekosysteemiä pilaa vaan lähinnä parantaa, ja särkikanta jos joku kestää käyttöä. Ihmettelen vain miksi kasvissyönnistä on tullut ekoteko jonka ongelmista vaietaan – onko päässyt unohtumaan mitä suurmaanviljely koneaikana tarkoittaa luonnolle?

    Vastaa

Jätä kommentti

Close Bitnami banner
Bitnami