Viikkopäiväkirja 22 (28.5-3.6.2012)

Maanantai: Siivosin ja olin aamulla vauvan kanssa, julkaisin Ekoisi-blogin ulkona olemisesta ja pyöräilin Luonto-Liiton toimistolle. Aamupäivällä vastasin graduhaastatteluun koskien Helsingin ilmastopolitiikkaa sekä hoitelin sähköposteja. Lounaan jälkeen vedin toimiston viikkokokouksen, kävin läpi susiryhmän viestintästrategialuonnosta sekä istuin johtoryhmän kokouksessa ja palkkatyöryhmän kokouksessa. Illalla olin kotona vauvan kanssa sekä kirjoitin itselleni 10 muistutusta kesää varten.

Tiistai: Kävin aamulla juoksemassa Vanhankaupunginlahden ympäri ja olin vauvan kanssa. Kävimme Kumpulan Kylätilassa Arki rokkaa -tapahtumassa. Veganissimossa nautitun lounaan jälkeen pyöräilin Luonto-Liiton toimistolle ja annoin haastattelun ekovanhemmuudesta Kasper-lehteen. Iltapäivällä kävin lisäksi Sariannen kanssa loppukeskustelun ja osallistuin Polttava Kysymys -kampanjan koalitiotapaamiseen Pauligin huvilalla. Illalla kävin vielä vauvan kanssa ulkona ja hoidin päivän mittaan kertyneet sähköpostit.

Keskiviikko: Kävin aamulla juoksemassa ja julkaisin Luonto-Liiton presidentti Putinille lähetetyn kirjeen. Aamupäivällä hoitelin henkilöstö- ja hallintoasioita sekä valmistelin ympäristöjärjestöjen yhteisiä kunnallisvaaliteesejä ja vastasin tilastokeskuksen tutkimushaastatteluun. Iltapäivällä juhlimme toimistolla Sariannen ja Peterin läksiäisiä sekä osallistuin eduskunnassa ilmasto.org -sivuston kehittämistä koskevaan kokoukseen. Päivän päätteeksi kirjoitin tekstin yhteisestä ympäristöstä ja kävin läpi sähköpostit.

Torstai: Lähetin aamulla Kevätseuranta-tiedotteen: Luonto-Liiton Kevätseuranta: Tervapääskyt toivat kesän sekä kävin läpi sähköposteja. Päivän vietin vapaata. Teimme vauvan ja Annukan kanssa pyöräretken IKEAan. Iltapäivällä kävin Käpylässä Intian leikkipuistossa vegeperhetapaamisessa ja illan päätteeksi vielä juoksemassa Töölönlahden ympäri. Illalla kävin läpi sähköposteja.

Perjantai: Tapasin aamupäivällä Punkhelsingin tyyppejä ja kävin läpi kouluvierailuvastaavan ja Siepon toimitussihteerin paikkoihin tulleita työhakemuksia. Iltapäivällä osallistuin Vasemmistoliiton ympäristötyöryhmän kokoukseen, jossa olin puhumassa Suomen susipolitiikasta.  Illalla katsoin Ridleyn Scottin elokuvan Blade Runner.

Lauantai: Aamupäivällä nukuin pitkään, leikin vauvan kanssa ja kävin läpi sähköposteja sekä siivosin. Iltapäivällä kävin juoksemassa Vanhankaupunginlahden ympäri ja olin vauvan kanssa. Alkuillasta valmistelin esitystä vaikuttamisesta ja kävin ruokakaupassa. Illan olin kotona.

Sunnuntai: Olin koko päivän kotona vauvan kanssa. Aamupäivällä kävin juoksemassa vaunujen kanssa ja iltapäivällä olin vauvan kanssa pihalla. Päivän mittaan valmistelin samalla myös tulevan viikon hommia sekä lueskelin lehtiä ja kirjoja.

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täällä: Viikko 21

Jätä kommentti