Viikkopäiväkirja 31 (1.-7.8.2011)

Viikkopäiväkirja palaa kesätauolta.

Sunnuntaisin julkaistavan avoimen päiväkirjan tavoitteena on tehdä läpinäkyväksi se, mitä Luonto-Liiton pääsihteeri käytännössä tekee, millaisissa tilaisuuksissa vierailee ja ketä tapaa sekä tuoda kaikkien nähtäville myös se, millaista voi olla onnellinen, kohtuullinen ja ekologinen elämä.

Ohessa siis kuluneen viikon menot ja fiilikset.

Maanantai: Kävin aamulla juoksemassa, venyttelin ja pyöräilin Luonto-Liiton toimistolle. Tämän myötä oli aika palata arkeen viiden viikon lomailun jälkeen. Ja kivaa olikin – vaikka toimistolla oli vähän hellettä. Mittari näytti yli 28 astetta, joka tarkoittaa sitä, että vähintään tunnin välein pitäisi pitää 10 minuutin tauko. Päivän mittaan kävin läpi tulleen etanapostin, hoidin sähköposteja sekä talous- ja hallintoasioita. Samalla oli mahdollisuus vaihtaa kollegoiden kanssa kesäkuulumisia. Iltapäivällä valmistelin vielä hallituksen kokouksen esityslistaa sekä kävin läpi tulevia aikatauluja. Tyypillinen toimistopäivä. Illalla hain Vegemestasta iltapalaa sekä kävimme kävelemässä ja saimme samalla nauttia kotipihamme yhteisöllisyydestä.

Tiistai: Annukan synttärit! Juhlallisen aamuhetken ja juoksulenkin jälkeen kirjoittelin blogia ja valmistauduin tulevaan päivään. Luonto-Liiton toimistolle pyöräiltyäni hoidin jälleen kesälomien aikana kertyneitä hommia. Iltapäivällä kävin Tikkurilassa vastaanottamassa 22 062,60 euron lahjoituksen Luonto-Liitolle. Illalla juhlimmekin sitten Annukan synttäreitä käymällä Farangissa syömässä vegaanisen maistelumenun. Herkullisen päivällisen jälkeen pyöräilimme Seurasaareen kävelemään ja uimaan auringonlaskussa.

Keskiviikko: Kävin aamulla juoksemassa ja hoidin kotona muutamia henkilökohtaisia asioita. Pyöräiltyäni uutta reittiä Luonto-Liiton toimistolle kävin läpi sähköposteja ja erilaisia hallintoasioita. Illalla lueskelin kirjoja ja hengailin kotona Annukan kanssa.

Torstai: Hyppäsin aamulla Kuopiota kohti lähteneeseen junaan. Matkalla kävin läpi sähköposteja ja kirjoitin pari kolumnia. Kuopiossa minua oli vastassa Luonto-Liiton puheenjohtaja Tuomo Lindholm, jolta sain kyydin Karhonsaareen Luonto-Liiton kesäpäiville. Petoeläinten kaatolupia koskevan tiedotteen lähettämisen jälkeen söimme lounasta. Iltapäivällä oli vuorossa hallituksen kokous, päivällistä ja järjestön tulevaisuutta koskeva työpaja. Tarkoituksena oli jäädä Karhonsaareen yöksi, mutta päätinkin hypätä jo illan viimeiseen junaan ja palata yöksi Helsinkiin.

Perjantai: Nukuin pitkään ja kävin aamupäivällä juoksemassa. Samalla päätin jäädä kotiin lähitöihin. Lounaalla kävin Annukan ja Minnan kanssa Bistro Artesanassa. Iltapäivän ja alkuillan tein töitä. Illalla lueskelin kirjoja.

Lauantai: Kävin aamulla juoksemassa 20 km kevyen lenkin. Tämän jälkeen pyöräilin Pasilaan YLE Radio ykkösen Suoraan puhetta! -ohjelmaan keskustelemaan kahdeksi tunniksi siitä, onko ekoilu vain huijausta. Ohjelman jälkeen palasin kotiin sekä tein itselleni ja Annukalle lempiruokaani: Pastaa tomaattitofu-kastikkeessa. Illalla meidän piti lähteä Kallio Block Partyyn ja Hiroshiman muistoiltaan, mutta jäimme kotiin katsomaan Oceans -elokuvan. Samalla tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa elokuvan vuokraamista verkosta. Heippa videovuokraamot. Teitä ei enää tarvita!

Sunnuntai: Nukuimme aamulla pitkään ja kävimme hakemassa naapurilta pinnasängyn sekä katsastimme mahdollisia lastenvaunuja. Päivällä viimeistelin joitakin kirjoituksia sekä kävin juoksemassa ja venyttelin. Illan hengailin kotona ja lueskelin kirjoja.

Viikko lukuina:
– 2 kokousta
– 2 artikkelia
– 1 radiohaastattelu
– 5 blogikirjoitusta

– 71 km juoksua
– 55 km pyöräilyä

– 56 tuntia töitä tai vapaaehtoistöitä

Yksi kommentti artikkeliin ”Viikkopäiväkirja 31 (1.-7.8.2011)”

Jätä kommentti