Viikkopäiväkirja 32 (8.-14.8.2011)

Ohessa kuluneen viikon menot ja fiilikset.

Maanantai: Kävin aamulla kevyellä juoksulenkillä ja venyttelin. Luonto-Liiton toimistolla monet palasivat kesälomilta ja oli kiva vaihtaa kuulumisia. Samalla hoidin erilaisia henkilöstö- ja hallintoasioita. Iltapäivän toimistokokouksen jälkeen pyöräilin kotiin. Christina, Adam, Tatiana ja Lyla tulivat meille kylään. Istuimme ja vaihdoimme kuulumisia. Illalla kävin läpi vielä sähköposteja sekä vastailin Facebookissa Ekosyntejä koskevan kirjoitukseni kommentteihin.

Tiistai: Kävin aamulla juoksemassa ja hoitelin joitakin työsähköposteja. Päivän istuin STKL:n toimistolla sosiaalisesti kestävä kehitys -kirjahankkeen kirjoittajatapaamisessa. Välillä poikkesin Luonto-Liiton toimistolla yrittäen ratkoa IT-ongelmia huonolla menestyksellä. Päivän päätteeksi kävin läpi tulevia kuvioita Siepon toimitussihteeri Sariannen kanssa. Harmikseni myöhästyin Criticall Mass -pyörämielenosoituksen lähdöstä, vaikka sainkin letkan kiinni myöhemmin. Illalla kävimme Annukan kanssa kaupassa ja kertasimme synnytystä koskevia asioita.

Keskiviikko: Aamulla jäin kotiin tekemään lähitöitä ennen neuvolakäyntiä. Pyöräiltyäni Luonto-Liiton toimistolle hoidin henkilöstöasioita. Iltapäivällä kävimme läpi ajankohtaisia kuulumisia Samin kanssa, juhlimme Laurin synttäreitä ja keskustelimme Katin kanssa tulevasta vaikuttamistyöstä. Päivän päätteeksi valmistelin tulevaa esitystäni sosiaalisesti kestävästä kehityksestä Sosiaali- ja terveysturvan päiville. Parhaimmat naurut (tai itkut) herätti kuitenkin maa- ja metsätalousministeri Jari Koskisen haastattelu, jossa hän toteaa Suomen lajien uhanalaisuus -selvityksestä: ”Täällä maa- ja metsätalousministeriössä on ihmetelty, että mikä tämä Punainen kirja on ja mihin ne väitteet perustuvat”.

Torstai: Kävin aamulla juoksemassa ja pyöräilin Luonto-Liiton toimistolle. Aamupäivällä pidin kehityskeskustelun Lissun kanssa ja lounaan jälkeen Malvan kanssa. Muutamien hallintoasioiden hoitamisen jälkeen tapasin muita järjestöjohtajia vapaamuotoisesti. Illalla julkaisin kuvablogin edellisestä päivästä sekä kävin läpi sähköposteja.

Perjantai: Pyöräilin aamulla Luonto-Liiton toimiston kautta Lauttasaareen ja BTJ:n/Avaimen toimistolle kirjailija-aamiaiselle. On ollut tosi kiva tehdä Avaimen kanssa yhteistyötä! Iltapäivällä sovimme Luonto-Liiton toimistolla yhdestä yritysyhteistyöstä ja iltapäivällä tutustuin vielä työaika- ja työsuojelulainsäädäntöön. Päivän päätteeksi kävimme Annukan kanssa Pashassa syömässä ja hyppäsimme Bussiin, jolla matkustimme viikonlopuksi Nauvoon.

Viikonloppu. Vietimme koko viikonlopun Turun saaristossa Nauvossa lomaillen. Kävin juoksemassa, luin kasan lehtiä ja Tiina Kaitaniemen kirjoittaman Luonnonllinen lapsuus -kirjan. Kävimme saunomassa ja uimme. Kävimme kävelemässä, istumme kesäiltaa ja keskustelimme. Nauvossa käynti oli kiva tapa päättää kulunut kesä.

Viikko lukuina:
– 12 kokousta
– 6 blogikirjoitusta
– 54 km juoksua
– 83 km pyöräilyä
– 51 tuntia töitä tai vapaaehtoistöitä

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täällä: Viikkopäiväkirja 31 (1.-7.8.2011)

Tausta: Sunnuntaisin julkaistavan avoimen viikkopäiväkirjan tavoitteena on tehdä läpinäkyväksi se, mitä Luonto-Liiton pääsihteeri käytännössä tekee, millaisissa tilaisuuksissa vierailee ja ketä tapaa. Lisäksi tavoitteena on tuoda kaikkien nähtäville se, millaista voi olla onnellinen, kohtuullinen ja ekologinen elämä.

Jätä kommentti