Luonto-Liiton pääsihteeriksi

Maanantaina 14.9.2009 julkistettiin valintani Luonto-Liiton pääsihteeriksi. Luonto-Liiton luotsaamisesta tulee kivaa ja inspiroivaa. Tavoitteena on pistää Suomen ympäristöpolitiikka kuntoon sekä lasten ja nuorten luontoharrastus uuteen nousuun! Hommat Luonto-Liitossa aloitan marraskuussa.

Toivon tuovani Luonto-Liittoon kokemusta ja asiantuntemusta suomalaisesta ympäristöliikkeestä sekä näkemystä ympäristöpoliittisesta vaikuttamistyöstä. Nuoret ovat yhä enemmän huolissaan ympäristöongelmista ja ilmastonmuutoksesta. Luonto-Liiton tehtävä on tarjota ympäristönsuojelusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille matalan kynnyksen osallistumispaikkoja luonnonharrastamiseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen liittyen.

Luonto-Liiton tiedote aiheesta on luettavissa täältä: Luonto-Liiton pääsihteeriksi Leo Stranius.

Päivän mittaan annoin aiheesta muutamia haastatteluja ja asiasta näytti olen jonkin verran juttua myös verkkolehdissä:

Helsingin Sanomat: Luonto-Liiton pääsihteeriksi Leo Stranius

Kansan Uutiset: Leo Stranius Luonto-Liiton pääsihteeriksi

Vihreä Lanka: Leo Stranius haluaa radikalisoida Luonto-Liiton

2 kommenttia artikkeliin ”Luonto-Liiton pääsihteeriksi”

 1. Hei Leea

  Kiitos kysymyksestä! Kyllä omaan elämääni kilpailu jollain tavalla väistämättä kuuluu.

  …mutta mitä tarkemmin ottaen tarkoitat kilpailulla? Wikipedia sanoo aiheesta seuraavaa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kilpailu

  ”Kilpailu on tapahtuma, jossa useat osanottajat pyrkivät pääsemään sovittuun kohteeseen mahdollisimman nopeasti tai taidokkaasti, taistellen toisiaan vastaan. Sanaa ”kilpailu” käytetään muun muassa biokemian, talouden, ekologian, ekonomian, musiikin, politiikan ja urheilun alueella. Kilpailua voidaan käydä kahden tai useamman osapuolen välillä, kuten elämänmuotojen, järjestelmien, yksilöiden tai joukkueiden välillä.”

  Esimerkiksi valintani Luonto-Liiton pääsihteeriksi oli varmasti jonkinlainen kilpailu.

  Parhain terveisin
  -Leo Stranius

  Vastaa

Jätä kommentti