Katu ei ole koti! – Tee lahjoitus kodittomille nuorille

Katu ei ole koti! Suomessa on edelleen yli 700 koditonta nuorta, joista noin puolet pääkaupunkiseudulla.

Minäkin olin aikoinaan koditon, ja asia koskettaa syvästi. Omista kokemuksistani ja lapsuudesta olen kertonut esimerkiksi Apu-lehden haastattelussa (sekä sitä ennen omaelämäkerrassani Ekoistin muistelmat ja kirjassa Elämäni Vegaanina.

Siksi käytin tämän päivän keräämällä rahaa Sininauhasäätiön Katu ei ole koti -kampanjaan. Kampanjan tavoitteena on kerätä 50 000 euroa kolmen päivän aikana. Oma lupaukseni tuosta on 1000 euroa. Mukana on yhteensä yli 140 vapaaehtoista.

Viime vuonna onnistuimme keräämään kodittomille nuorille huimat 72 000 euroa.

Arvostan kovasti, jos käyt lahjoittamassa edes pienen summan tiistaihin 13.9. klo 17.00 mennessä osoitteessa https://katueiolekoti.com/sininauha/Leos

Mihin lahjoitukset sitten menevät? Nuoret tarvitsevat päivittäin hygieniatuotteita ja alusvaatteita, sekä talveksi kenkiä ja takkeja. Rahoilla tuetaan myös nuorten harjoitteluasunnon toimintaa, esimerkiksi mahdollistamalla päihteettömyyteen kannustavaa toimintaa tukihenkilön avulla.

Jätä kommentti