Miksi Leo Stranius? – Kiitos suosittelijoille!

Kävin alkuviikosta kampanjoimassa Kontulassa.

Reissun jälkeen sain paljon positiivista palautetta ja jopa yhden uuden suosittelijan verkkosivuilleni satunnaisen kohtaamisen seurauksena:

Shadan Ahmad
”Aamun valjetessa lähdimme poikani kanssa kotoa Kontulan ostarin kautta päiväkotiin. Näimme Leo Straniuksen jakamassa esitteitä. Leo tarjosi ensin esitteen minulle, mutta kun huomasi, että poikani haluaa sen myös, antoi Leo esitteen pojallenikin. Kun luin pojalleni, mitä Leo haluaa edistää, poikani toivoi, että äänestäisin Leoa. Lupasin sen.”

Muutenkin olen ollut todella otettu ja kiitollinen, että niin moni ystäväni on halunnut suositella minua julkisesta Helsingin kaupunginvaltuustoon.

Esimerkiksi katukampanjoinnissa käytetyssä esitteessä ovat olleet seuraavat suosittelijat:

Pekka Haavisto, kansanedustaja, Vihreän eduskuntaryhmän pj, entinen ympäristö- ja kehitysministeri
”Maailma, Suomi ja Helsinki muuttuvat ajattelemisen ja tekemisen kautta. Leo Stranius on nuoren polven ympäristöaktivisti, joka on sekä ajattelija että tekijä. Tällaisia ihmisiä tarvitaan myös Helsingin kaupunginvaltuustossa.”

Rosa Meriläinen, kirjailija
”Leo keksii toteuttamiskelpoiset ratkaisut ympäristöongelmiin. Hän osaa verkostoitua ja kannustaa muita. Leo näyttää myös omalla esimerkillään, että muutos ekologisesti vastuulliseen yhteiskuntaan on mahdollinen.”

.

Ilkka Hanski, professori, ekologi
”Ympäristökysymykset ovat keskeinen osa politiikkaa nyt ja tulevaisuudessa. Kaupunginvaltuustoon tarvitaan ihmisiä, joilla on asiantuntemusta, näkemystä ja kyky tulla toimeen kaikkien muiden kanssa. Leo Stranius on tällainen ihminen.”

.

Kaikkein suosituin suositus on tainnut kuitenkin olla tämä pitkäaikaisen ystäväni Aleksis Pillain suositteluteksti:

Aleksis Pillai
”Tutustuttiin puhelinmyyjinä 90-luvun alussa Helsingissä. Lexa poltti silloin askin tupakkaa päivässä, tiesi kaiken lätkän SM-sarjasta ja keräili USA:n sinkkuykkösiä. Hänen tarmonsa ja perusteellisuutensa oli häkellyttävää katseltavaa. Kiinnostuksen kohteet ovat sittemmin vaihtuneet, mutta sama vimma on säilynyt ja tämä siis kaikella hyvällä.”

Miksi Leo Stranius Helsingin kaupunginvaltuustoon? Lue mitä suosittelijat sanovat.

Jätä kommentti