Juhannusmuistio: Vauvan kanssa juna- ja pyörämatkalle

Lähdemme Juhannukseksi Joensuuhun ja Lieksaan. Matka taittuu kätevästi ja ekologisesti junalla.

Valitettavasti VR:n pyöränkuljetusmahdollisuudet ovat olemattomat. Onneksi sain kuitenkin Villeltä lainaan pyöränkuljetuspussin. Saa nähdä, miten konduktöörit suhtautuvat kun otan fillarin mukaan käsimatkatavarana.

Polkupyörän lisäksi mukana on tietysti vauva, lastenvaunut ja lastenistuin, kestovaipat ja kasa muuta tarpeellista tavaraa. Aikamoinen karavaani siis lähtee liikkeelle.

Lieksassa ja Joensuussa tarkoitus on sitten vain hengailla, tavata sukulaisia sekä käydä juoksemassa ja pyöräilemässä, lukea kirjoja ja olla tietenkin vauvan kanssa.

Tosin ihan ensimmäisenä Lieksaan saapuessa hoidan vielä yhden puhetilaisuuden. Käyn avaamassa Lieksan kirjastossa Vettä rantaa rakkaampaa -valokuvanäyttelyn kotiseudun vesistöistä ja pidän samalla pienen ylistyspuheen vedelle.

Jännityksellä seuraan myös Rio+20-kokousta, jossa lasten ja nuorten tulevaisuus on vaakalaudalla

Aurinkoista ja kirkasta juhannusta kaikille!

3 kommenttia artikkeliin ”Juhannusmuistio: Vauvan kanssa juna- ja pyörämatkalle”

    • Hei Anu
      Matka polkupyöräkassin kanssa sujuin erinomaisen hyvin! Pyörän pakkaaminen ja purkaminen laukkuun/laukusta vie noin 3-5 minuuttia. Konduktöörit eivät kiinnittäneet asiaan mitään huomiota tai eivät ainakaan sanoneet yhtään mitään.

      Vastaa

Jätä kommentti