Kaisa Leka: sarjakuvablogi ja onnistumisen resepti

Pääsin Kaisa Lekan sarjakuvablogiin kun olin puhumassa yhdessä Kaisan kanssa Luonto-Liiton ja Natur och Miljön ympäristötoimintapäivien päätöstilaisuudessa viime lauantaina (10.10).

Vaikka viestini tulee hyvin esille jo itse sarjakuvasta, toistettakoon se myös tässä. Onnistuminen on kiinni vain pieneltä osin taidosta ja osaamisesta. Paljon ratkaisevampaa on motivaatio ja ennenkaikkea uskallus yrittää.

Onnistumisen resepti:

15 % Taitoa ja osaamista
35 % Halua ja motivaatiota
50 % Häpeämätöntä tekemistä

Eli pitää uskaltaa yrittää ja heittäytyä tilanteisiin, josta ei välttämättä vielä alkumetreillä tiedä, miten niistä selviää. Pelon sijaan tarvitaan rohkeutta. Se joka on saavuttanut paljon, on todennäköisesti epäonnistunut lukemattomia kertoja. Se, joka ei ole koskaan epäonnistunut, on tuskin koskaan mitään yrittänytkään. Jos ei koskaan uskalla yrittää, ei voi mitään saavuttaa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kaisa Leka: sarjakuvablogi ja onnistumisen resepti”

Jätä kommentti