Eduskuntavaaliehdokas Leo Straniuksen uusi avaus: Suomi nousuun kylmillä puurosuihkuilla

Leo Stranius puurosuihkuEduskuntavaaliehdokas Leo Stranius (vihr.) ehdottaa hallitusohjelmaan tukijärjestelmää kylmille puurosuihkuille, joissa voisi olla potentiaalia Suomen uudeksi cleantech-vientituotteeksi.

”Kylmissä puurosuihkuissa yhdistyy ekologisuus, ravitsevuus ja tehokkuus. Peseytymisen ja aamu- tai iltapalan voisi hoitaa samalla kertaa suihkussa käydessä”, Leo Stranius visioi. Innovaatio on vasta kehitysasteella, mutta mikäli puurosuihku-prototyypin pilotti onnistuu, avaa se näkymiä huomattaville markkinoille.

Viime aikoina Stranius on ollut useaan otteeseen mediassa kampanjansa kärkiteemojen eli lämmittämättömien puurojen ja kylmien suihkujen tiimoilta. Aihe on noussut esille Ylen vaalitentissä, Suomen Kuvalehdessä ja viimeksi tänään Helsingin Sanomissa.

”Olen inspiroitunut teemojeni saamasta huomiosta ja tästä rohkaistuneena halusin nyt kehitellä avauksiani eteenpäin”, Stranius kertoo.

FAKTALAATIKKO: Leon kampanjan kärkiteemat
1) Kielletään puuron lämmittäminen
2) Suihkuista vain kylmää vettä
3) Cleantech-vienti vetämään kylmillä puurosuihkuilla

Lisää aiheesta voi lukea täältä: Vastaus Helmi Päällysaholle: Miksi käyn kylmässä suihkussa?

Jätä kommentti