Katukampanjointia kuvin ja videoin

Leo Stranius ja Satu HassiEduskuntavaalien katukampanjointi on lähtenyt pirteästi käytiin.

Esitteitä on jaettu niin auringonpaisteessa kuin pakkasessakin, räntä- ja vesisateessa.

Tähän mennessä esitteitä on jaettu noin 11 000 kpl. Tavoitteena on vielä ennen vaalipäivää jakaa yhteenstä 50 000 esitettä.

Tervetuloa mukaan auttamaan!

Ohessa muutamia tunnelmakuvia viimeisen viikon varrelta sekä lopussa lyhyt video siitä, millaista on jakaa esitteitä aamuruuhkassa Pasilan Opastinsillalla.

Katukampanjoinnin paras puoli on tietysti siinä, että tapaa ihmisiä ja kuulee heidän näkemyksiä ajankohtaisiin ja arkea koskettaviin kysymyksiin.

Tämän lisäksi katukampanjoinnin myötä tapaa myös paljon tuttuja ja kanssaehdokkaita, joiden kanssa on ilo vaihtaa tunnelmakuulumia.

Leo Stranius - eläinten edustaja

Leo Stranius ja muut

Leo Stranius ja kampanjalippu

Leo Stranius - vaalipyörä

Leo Stranius ja Elina Mattero

Yksi kommentti artikkeliin ”Katukampanjointia kuvin ja videoin”

  1. Hienoa leo!
    Vihdoinkin hymyhuulisia iloisia kuvia sinusta!Huolimatta asian vakavuudesta annat nyt rennomman kuvan itsestäsi. Olet elementissäsi ihmisten keskuudessa suorassa keskustelussa heidän jokapäiväisestä elämästään ja tulevaisuuden toiveista ja odotuksista.
    Muuten ,miksi pukeudut kuvia varten aina mustiin tai hyvin tummiin vaatteisiin? Annat hyvin vakavan kuvan.Pieni värinlisäys ei olisi pahitteeksi, piristäisi olemustasi.Vaikkapa pikkuisen vihreää, sinistä, punaista, keltaista, oranssia…noita suomalaisten suosimia iloisia värejä.Ja kohdallasi tietysti eniten enemmän vihreää eri sävyissään.

    Vastaa

Jätä kommentti