Reseptivinkki: Paistetut perunankuorisipsit

Paistetut perunankuoretItse syön useimmiten perunankuoret perunoiden mukana, mutta silloin kun en syö, paistan perunankuorista herkullisia sipsejä.

Ohessa ohje:

Ainesosat: Perunankuoret, rypsiöljy, soijakastike, valkosipulijauhe (/mausteet)

Valmistusohje: Lämmitä öljy pannulla, lisää perunankuoret ja kaada päälle sopivasti soijakastiketta ja mausta oman maun mukaasi esimerkiksi valkosipulijauheella.

Valmistusaika noin 5 minuuttia.

Suosittelen lämpimästi!

Vinkin perunankuorien hyödyntämiseen antoi minulle Janne Länsipuro.

Omat reseptivinkkini koko päivälle löytyvät täältä: Leon reseptit koko päivälle!

 

Jätä kommentti