Leo Stranius ehdolle kunnallisvaaleihin

Ympäristöasiantuntija, Luonto-Liiton pääsihteeri ja ekoisi-bloggaaja Leo Stranius asettuu ehdolle Helsingin kunnallisvaaleissa Vihreiden listalle.

Stranius tulee kampanjoimaan ekologisesti lapsirakkaamman, ympäristöviisaamman ja onnellisemman Helsingin puolesta.

”Tavoitteena on viedä ympäristöasiat neuvoloihin, päiväkoteihin ja kouluihin sekä varmistaa, että lapsille on tarpeeksi kaupunkimetsiä, kiipeilypuita ja puhtaita luonnonvesiä. Lisäksi lapsiperheille tarvitaan lisää matalan kynnyksen kotiapua”, Leo Stranius kommentoi.

Ympäristöasiantuntijana Stranius haluaa olla edistämässä Helsingin Energian siirtymistä kohti uusiutuvia energialähteitä.

”Haluan, että Helsinki rakentaa lisää nollaenergiataloja, kokeilee maksutonta joukkoliikennettä ja maalaa 100 kilometriä lisää pyöräkaistoja kaupunkiin. Tehdään Helsingistä viherkattojen ja kaupunkiviljelyn luovaa energiaa pursuileva keidas”, Stranius visioi.

Leo Stranius on ympäristöasiantuntija, hallintotieteiden maisteri ja tuore isä. Hän asuu Käpylässä ja työskentelee Luonto-Liitossa pääsihteerinä. Stranius haluaa toimia tulevien sukupolvien, ympäristöviisaan ja onnellisen Helsingin puolesta. Hän elää kuten opettaa, kirjoittaa Ekoisi-blogia, syö kasviksia sekä juoksee ja pyöräilee päivittäin.

Lisätiedot
– Leo Stranius, puh. 040-754 7371
– Peggy Bauer, puh. 040-828 3140 (kampanjapäällikkö)
www.leostranius.fi
Helsingin Vihreät ehdokkaat

Jätä kommentti