Toimintakertomus 2011: 11 asiaa – ja vuosi lukuina

Kiitos kaikille blogin lukijoille vuodesta 2011!

On ollut mukava jakaa arkea kanssanne. Kiitos kaikesta siitä palautteesta ja kannustuksesta, jota olen vuoden aikana saanut sekä onnellista, kohtuullista ja ekologista vuotta 2012 kaikille!

Ohessa oma arjen muistilistani uudelle vuodelle eli viisi asiaa, joita aion vaalia vuonna 2012. Sitä ennen kuitenkin paluu hetkeksi vielä vuoteen 2011.

Vuonna 2011 omassa elämässäni tapahtui esimerkiksi seuraavat 11 asiaa:

1. Työt. Olen työskennellyt nyt kaksi vuotta Luonto-Liiton pääsihteerinä. Luonto-Liiton jäsenmäärä on jatkanut kasvuaan ja kampanjat ovat olleet hienosti esillä eri yhteyksissä. Kyse on unelmahommasta. On ilo tehdä merkityksellistä työtä, jossa yhdistyy laaja-alaiset ympäristökysymykset, johtaminen ja työskentely nuorten kanssa.

2. Luottamustoimet. Olen toiminut Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan  piirin puheenjohtajana ja Suomen luonnonsuojeluliiton valtuuston jäsenenä sekä Allianssin ja Ympäristöareenan hallituksissa.

3. Toimikunnat. Olen istunut Suomen kestävän kehityksen toimikunnassa ja kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnassa.

4. Blogi. Olen kirjoittanut 305 blogitekstiä (www.leostranius.fi). Kaikkia tekemisiäni on voinut seurata viikkopäiväkirjojen kautta. Blogin kävijämäärät ovat vuoden aikana yli kaksinkertaistuneet.

5. Eduskuntavaalit. Keväällä olin eduskuntavaaliehdokkaana. Pistin kampanjaan karkeasti 500 tuntia ja 15 000 euroa. Mukana oli yli 150 tukiryhmäläistä ja sain lähes 1500 ääntä. Eduskuntavaalikampanjamateriaali löytyy täältä.

6. Ekopop. Keväällä julkaistiin minun ja Tom Henrikssonin kirja Ekopop – ekologisen ja onnellisen elämän opas. Kirja on saanut hyviä arvosteluita ja positiivisen vastaanoton.

7. Hallitusneuvottelut. Istuin kevään päätteeksi kolme viikkoa säätytalolla hallitusneuvotteluissa Vihreiden asiantuntijana. Osallistuin erityisesti ympäristöpolitiikkaa koskevan osan työstämiseen.

8. Kesä. Kävin kesälomalla Gotlannissa ja Berliinissä, hengailin Helsingissä ja juoksin Helsinki City Marathonin. Lisäksi teetimme kylpyhuoneremontin.

9. Vanhemmuus. Syksyllä minusta tuli isä. Arki muuttui. Koti ja perhe-elämä saivat uusia sisältöjä.

10. Ekoisi. Aloitin syksyllä blogissani Ekoisi -kirjoitussarjan. Marraskuussa kirjoituksia alettiin julkaista myös Vauva-lehden verkkosivuilla.

11. Rakkaus. Olemme olleen puolisoni kanssa yhdeksän vuotta yhdessä.  Puolisoni sai väitöskirjansa valmiiksi. Näin reilun viiden vuoden urakka saatiin päätökseen. Hatunnosto kaikkein rakkaimmalleni.

Tässä vuosi 2011 lukuina:
– 69 haastattelua (televisio, radio, lehdet, verkko)
– 93 puhetilaisuutta tai luentoa
– 4 kirjallista lausuntoa
– 52 tiedotetta
– 38 artikkelia, juttua tai kolumnia lehtiin tai verkkosivuille
– 305 blogitekstiä (www.leostranius.fi)
– 386 kokousta
– 30 seminaaria
– 5 tempausta tai mielenosoitusta (järjestäjänä)
– 29 kotimaan tai ulkomaan matkaa
– 2287 km juoksua (201 eri päivänä)
– 3450 km pyöräilyä (263 eri päivänä)
– 37 kertaa muuta kuntoilua/liikuntaa

Vuoden 2011 aikana yhteensä 1491 tuntia palkkatöitä ja 1646 tuntia yhteiskunnallista vapaaehtoistyötä (ml. eduskuntavaalit 517 tuntia) sekä 498 tuntia kuntoilua/liikuntaa.

Lue myös aiempien vuosien yhteenvedot:
Vuosi 2010 – Toimintakertomus ja Kiitos!
Vuosi 2009 paketissa ja lukuina – Kiitos! (4.1.2010)
Arjen muistilista vuodelle 2012

Jätä kommentti