Viikkopäiväkirja 21 (23.-29.5.2011)

Maanantai: Aamulla kävin läpi hallitusneuvotteluihin liittyviä papereita, pyöräilin säätytalolle ja vietin siellä koko päivän työskennellen ekologisesti kestävän ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan puolesta. Illalla pyöräilin takaisin kotiin ja kävin koko loppuillan läpi hallitusneuvotteluihin liittyviä kysymyksiä.

Tiistai: Aamulla kävin läpi hallitusneuvotteluihin liittyviä asioita ja pyöräilin säätytalolle. Kirjan ja ruusun päivän kunniaksi allekirjoittaneen ja Tom Henrikssonin kirja Ekopop! Ekologisen ja Onnellisen Elämän Opas julkaistiin kansalliskirjastossa. Säätytalon hallitusneuvottelut menivät eteenpäin säästöliekillä eduskunnan Portugali-keskustelun takia. Näin ollen ehdin iltapäivällä käymään Luonto-Liiton toimistolla ja istua viisikon kokouksessa Tornissa. Illan vietin jälleen säätytalolla.

Keskiviikko: Pyöräilin aamulla säätytalolle, jossa vietin koko päivän hallitusneuvotteluissa. Erityisesti olen osallistunut ympäristöpolitiikkaa eli ympäristöministeriön hallinnonalaa koskeviin neuvotteluihin. Alkuillasta livahdin ulos säätytalolta Vallilan kirjastoon Ekokirja-iltaan, jossa keskustelimme yhdessä Tom Henrikssonin kanssa Ekopop-kirjastamme. Loppuillan kävin läpi hallitusneuvotteluihin liittyviä papereita.

Torstai: Valitsin aamulla hallitusneuvotteluiden sijaan omasta kunnostani huolehtimisen ja kävin viikon ensimmäisellä juoksulenkillä. Tämän jälkeen kävin läpi hallitusneuvotteluihin liittyviä papereita ja pyöräilin koko päiväksi ja illaksi säätytalolle. Päivällä julkaisin blogissani kuvakoosteen hallitusneuvotteluista.

Perjantai: Kävin aamulla juoksemassa ja pyöräilin säätytalolle hallitusneuvotteluihin. Iltapäivällä kävimme juhlistamassa Marian Helmessä Annukan väitöskirjan jättöä esitarkastukseen. Maljan kanssamme nostivat myös apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri ja ex-kansanedustaja Jyrki Kasvi. Illalla kävimme vielä juhlaillallisella Bistro Artesanassa.Hienoa työtä Annukka!

Lauantai: Nukuin aamulla pitkään ja vietin aikaa Annukan kanssa. Säätytalon hallitusneuvotteluihin pyöräilin vasta iltapäiväksi. Erityisesti kävin läpi maa- ja metsätalouteen liittyviä asiakokonaisuuksia. Alkuillasta piipahdin Maailma kylässä -festareilla ja tulin aikaisin kotiin. Illalla luin lehtiä ja Haruki Murakamin kirjaa Mistä puhun kun puhun juoksemista.

Sunnuntai: Kävin aamulla juoksemassa Vanhankaupungin lahden ympäri ja relailin kotona. Iltapäiväksi pyöräilin säätytalolle. Iltapäivällä osallistuin myös Maailma kylässä -festareiden keskustelutilaisuuksiin kansalaistoiminnasta ja Ekopop-kirjasta. Illalla kävimme Annukan kanssa läpi tulevia aikatauluja.

Viikko lukuina

– 11 kokousta
– 4 puhetilaisuutta
– 6 blogikirjoitusta

– 35 km juoksua
– 82 km pyöräilyä

– 89 tuntia töitä tai vapaaehtoistöitä

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täältä.

Jätä kommentti