Viikkopäiväkirja 5 (31.1.-6.2.2011)

Maanantai: Kävin aamulla juoksemassa ja pyöräilin Luonto-Liiton toimistolle. Aamupäivän kokouksen jälkeen kävin läpi sähköposteja sekä lounastin työkavereiden kanssa. Iltapäivällä vedin toimiston viikkopalaveria sekä hoitelin henkilöstöasioita. Illan valmistelin seuraavan päivän kampanjajulkistusta.

Tiistai: Pyöräilin aamulla Vihreiden puoluetoimistolle, jossa avattiin allekirjoittaneen ja Pasi Toiviaisen eduskuntavaalikampanjat. Oma kampanjani keskittyy onnellisuuteen, kohtuullisuuteen ja ekologisuuteen. Asiasta löytyy lisää täältä: Ehdolle eduskuntaan. Asiaosuuden jälkeen pyöräilimme Pasin kanssa kohti eduskuntataloa samalla kun Lehtikuva napsi meistä kuvia. Puolen päivän jälkeen olin Radio YleX:n lähetyksessä keskustelemassa talouskasvusta: Miksi talouden pitää kasvaa? Iltapäivän kävin läpi sähköposteja ja illan hoitelin kampanjan valmistelua.

Keskiviikko: Kävin aamulla juoksemassa ja pyöräilin Luonto-Liiton toimistolle. Aamupäivällä olin ottamassa vastaan Luonto-Liiton susiryhmän Salakaadot seis –kampanjalle myönnettyä WWF Suomen Pandapalkintoa. Lisää täällä: Luonto-Liiton Salakaadot seis -kampanjalle Pandapalkinto. Tämän jälkeen vastailin Vihreälle Langalle mitä on onni ja lounastin Luonto-Liiton toimiston päälliköiden kanssa keskustellen ajankohtaisista asioista. Iltapäivällä kokoustimme VR:n koululaisten ilmastokirjoituskilpailun raadin kanssa ja annoin haastattelun ehdokkuudestani Sharewoodille. Alkuillaksi siirryin eduskuntaan MTV3:n TalviAreena-tilaisuuteen, jossa keskusteltiin vaalikoneista ja sosiaalisesta mediasta tulevissa vaaleissa. Illan päätteeksi kävin vielä puhumassa tulevaisuuden toimitiloista talonvaltausten näkökulmasta Coresma 11 –tapahtumassa.

Torstai:
Kävin aamupäivällä läpi Luonto-Liiton toimintaa tilintarkastajan ja talouspäällikön kanssa sekä hoidin muutamia henkilöstöasioita. (esim. työtodistuksia ja työsopimuksia). Lounaalla kävin Veera Juvosen kanssa ja iltapäiväksi pyöräilin kotiin tekemään eduskuntavaalikampanjaani liittyviä asioita: kutsuin ihmisiä mukaan tukiryhmään ja vastailin MTV3:n vaalikoneeseen. Tukiryhmässä on jo nyt mukana 138 mahtavaa tyyppiä!

Perjantai:
Yritin lähteä aamulla juoksemaan, mutta kadulla oli niin liukasta, että päätin suosiolla hoitaa juoksulenkin kuntosalilla. Luonto-Liiton töiden osalta vuorossa oli niin sanottu toimistopäivä – eli kokousvapaa päivä, jolloin oli aikaa hoitaa tärkeitä, mutta ei niin kiireellisiä asioita. Lounaalla kävin Henrik Jaakkolan kanssa. Lisäksi viimeistelin Luonto-Liiton toimintakertomuksen sekä tein yhteenvedon tammikuun aktiviteeteista. Alkuillasta piipahdin kasvisruokakauppa Asokan 3-vuotisjuhlissa. Illalla kävimme Annukan, Elinan ja Kuuran kanssa saunassa.

Viikonloppu: Lauantaina istuin päivän Vihreiden kampanjakoulutuksessa Pasilan kirjaston auditoriossa. Illalla siivosimme ja otimme rennosti. Sunnuntaina kävin aamulla juoksemassa ja brunssilla ystävien kanssa Bistro Artesanassa. Iltapäivän ja illan valmistelin tulevan viikon esityksiä ja kirjoituksia.

Kuntoilu ja työtunnit: Viikon aikana kävin juoksemassa 4 kertaa  (yhteensä 41 km) ja pyöräilin 78 km. Lisäksi Työtunteja ja yhteiskunnallista vapaaehtoistyötä kertyi viikon aikana yhteensä 83 tuntia.

Kiitollisuus: Viikon osalta olen kiitollinen hyvin sujuneesta eduskuntavaalikampanja-avauksesta ja siitä valtavasta positiivisesta palautteesta, jonka olen sen myötä saanut. Jälleen kerran on syytä olla kiitolinen myös Annukalle kärsivällisyydestä kaiken keskellä ja niille läheisille ystäville, jotka ovat minua niin monessa auttaneet. Lisäksi olen kiitollinen siitä arvostuksesta, jota Luonto-Liitto on osakseen saanut. Ilahduttavaa on ollut myös jatkuvasti järjestöön liittyvät uudet jäsenet.

Oppiminen: Viikon aikana olen oppinut paljon uutta politiikasta, vaalikampanjoinnista, talouskasvusta ja tulevaisuuden toimitiloista. Myös ajankäytön suhteen kuluva viikko on ollut haasteellinen ja opettanut paljon.

Tuleva viikko: Tulevan viikon aikana olen Turussa puhumassa ilmastonmuutoksesta ja palmuöljystä sekä parissa muutta tilaisuudessa kansalaistoiminnan tulevaisuushaasteista. Osallistun myös pääministeri Kiviniemen järjestämään tilaisuuteen kestävästä kasvusta sekä annan pari haastattelua eri aiheista. Viikonloppuna on vielä yhdet hääjuhlat.

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täältä: Viikkopäiväkirja 4.

Jätä kommentti