Ehdolle eduskuntaan

Lähden ehdolle kevään eduskuntavaaleissa Helsingin Vihreiden listalta. Tervetuloa mukaan tekemään kampanjaa onnellisemman, kohtuullisemman ja ekologisemman Suomen puolesta. Lisätietoja löytyy täältä: https://leostranius.fi/eduskuntavaalit/

Ehdokkuus julkistettiin tänään (1.2.) Vihreiden puoluetoimistolla pidetyssä tilaisuudessa. Myös YLE:n tiedetoimituksessa työskentelevä Pasi Toiviainen julkisti ehdokkuutensa Uudellamaalla. Pasin kanssa on ilo lähteä luomaan parempaa politiikkaa.

Ohessa kampanjan avaustilaisuudessa pitämäni esitys kampanjaviesteistä:

Helsingin Vihreiden tiedote 1.2.2011:

Luonto-Liiton pääsihteerinä toimiva Leo Stranius on tunnettu aktiivisena yhteiskunnallisena keskustelijana ja pitkäaikaisena ympäristötoimijana. Straniuksen blogi valittiin viime vuonna Suomen parhaimmaksi ympäristöblogiksi. Hänen erikoisalaansa ovat ilmasto- ja energiakysymykset sekä kansalaistoiminnan edistäminen. Stranius ei ole ollut aiemmin ehdokkaana, mutta jo ennen kampanjan avausta hänen tukiryhmäänsä on liittynyt yli sata ihmistä yhteiskunnan eri aloilta.

– Ympäristökysymykset ovat nousseet marginaalista valtavirtaan ja politiikan teon kovaan ytimeen. Haluan olla mukana varmistamassa, että nämä asiat eivät jää pelkän puheen tasolle. Tarvitaan paljon työtä, jotta Suomesta saadaan ekologisesti kestävä, onnellinen ja hiilineutraali yhteiskunta, Stranius linjaa.

Stranius haastaa pääministeri Mari Kiviniemen julkiseen vaalikeskusteluun Suomen ympäristöpolitiikasta, talouskasvun suunnasta ja eläinten hyvinvoinnista.

”Päätös ydinvoiman lisärakentamisesta ja turpeen energiankäytön tukeminen eivät ole olleet viisaita ratkaisuja. Hallituskautta värittivät myös kohut tuotantoeläinten hyvinvoinnista ja Suomen susikannan vakava heikkeneminen. Näihin asioihin täytyy saada muutos”, Stranius toteaa.

Tervetuloa mukaan kampanjaan!

3 kommenttia artikkeliin ”Ehdolle eduskuntaan”

Jätä kommentti