18.3.2009: Keskustelua Suomen energiapolitiikan tulevaisuudesta

Aamulla annoin lyhyen haastattelun Vihreälle Langalle liittyen liikenne- ja viestintäministeriön julkaisemasta ilmastopoliittisesta ohjelmasta. Autokannan uusimisen sijaan olisi olennaista vähentää liikennetarvetta.

Posti julkaisi uusia postimerkkejä jäätiköiden sulamisesta. Oman puheenvuoroni lisäksi kävin kuuntelemassa Postimuseossa järjestetyssä tilaisuudessa Itellan hankejohtajan Hanna Kaustian esitelmää Itellan roolista ilmastotalkoissa. Oli ilo kuunnella, kuinka posti on tarttunut aktiivisesti ympäristökysymyksiin. Hyvä!

Lounaalla istuin Kreikkalaisessa ravintola Greciassa SDP:n johdon kanssa. Puheenjohtaja Jutta Urpilainen oli kutsunut muutamia toimijoita keskustelemaan Suomen energiapolitiikan tulevaisuudesta. Keskustelu oli erinomaisen mukavaa ja ravintolasta sai herkullista falafelia. On ollut iko seurata demareiden aktivoitumista ympäristökysymyksissä.

Jätä kommentti