19.3.2009: Kokousvapaa perjantai

Torstaina olin puhumassa Palkansaajalehtien (PALE) vuosikokouksessa kansalaistoiminnasta otsikolla ”Verkko kansalaistoiminnan välineenä”. Lounaalla kävin paikkailemassa Annukan puhjennutta pyöränkumia. Valitettavasti työ meni hukkaan, sillä kumi tyhjeni uudestaan jo illalla.

Iltapäivällä istuin Luonnonsuojeluliiton viestintävaliokunnan kokouksessa ja muokkailin hiukan lausuntoa liittyen turpeen syöttötariffiin. Tyrmistyttävää, että työ- ja elinkeinominiseriö haluaa jatkaa turpeen keinotekoista tukemista siitä huolimatta, että turve on kivihiiltäkin pahempi kasvihuonekaasupäästöjen aiheuttaja. Lisä aiheesta SLL:n tuoreesta turve-esitteestä (pdf-tiedosto).

Perjaintaina nautin kokousvapaasta päivästä. Nykyisessä kalenteridiktatuurissa päivät, jolloin ei ole mitään kokouksia, puhetilaisuuksia tai sovittuja tapaamisia, ovat aika vähissä. Käytin päivän siivoamalla sähköposteja, lukemalla papereita ja kirjoittelemalla tulevia kolumneja ja artikkeleita sekä muuttamalla työhuonettani pykälän verran vasemmalle.

Illalla piipahdimme Annukan kanssa Samuel Hinkkasen läksiäsibileissa Pihlajanmäessä. Tarjolla oli herkullisia vegaanipöperöitä, upeat urbaanit valomaisemat ja huippuhyvää seuraa. Samuel on lähdössä muutamaksi kuukaudeksi New Yorkiin.

Jätä kommentti