Maanantaina 8.9.2008 – vegaaniaamupala

Aamulla juoksulenkin jälkeen söimme Annukan kanssa herkullista vegaaniaamupalaa samalla kun Kotilääkäri-lehden kuvaaja kävi ottamassa kuvia ekologisesta yhdessäsyömisestä.

Aamupäivällä pidimme Suomen luonnonsuojeluliitossa ympäristönsuojelusektorin koordinaatiokokousta. Heti tämän jälkeen jatkoimme Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin asioilla, jonka jälkeen keskustelin vielä SLL:n erinomaisen toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskisen kanssa tulevaisuuden kuvioista.

Aamupäivän kokouksen jälkeen polkaisin lounaalle Silvopleehen. Ranskalainen toimittaja halusi haastatella Suomen ydinvoimatilanteesta. Iltapäivällä kävimme vielä läpi viimeisiä askelmerkkejä seuraavan päivän ihmisbanderolli-tempauksesta. Kokouksen lopuksi jäimme leikkaamaan viimeisä makuualustoja.

Jätä kommentti