Tiistai 9.9.2008 – ihmisbanderolli

Ihmisbanderolli-tempaus onnistui yli odotusten! Sateisesta, tuulisesta ja kylmästä säästä huolimatta paikalle tuli yli 120 ihmistä, jolloin saimme muodostettua ”ilmastolaki nyt” -tekstin vaivattomasti. Aamupäivän aikana paikalla kävi huomattava joukko kansanedustajia. Paikalla olivat myös käytänössä kaikkien suurten (ja pientekin) medioiden edustajat.

Lakialoitteen takana on nyt jo 45 kansanedustajaa. Tanja Karpelan samana päivänä jättämä lakialoite löytyy täältä: http://www.polttavakysymys.fi/index.html/ilmastolaki.pdf. Lisäksi kannattaa huomata myös Raija Vahasalon (kok) kirjallinen kysymys ilmastolaista ministeri Pekkariselle täältä:
http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/kk_620_2008_p.shtml

Katso kuvia ihmisbanderollitempauksesta täältä: http://www.flickr.com/photos/polttavakysymys

Iltapäivällä tapasin ranskalaisen toimittajan uudestaan. Lisäksi suunnittelimme ympäristötoimintapäivien (http://www.miljoaktion.fi/2008/) ilmastonmuutostyöpajaa yhdessä Maan ystävien ja Animalian kanssa.

Illalla piipahdimme Johannan ja Annan kanssa kaupunginteatterissa katsomassa Tšehovin Ivanov-näytelmän. Kyseessä on mainio tarina siitä, kuinka itsesäälissä rypeminen myrkyttää niin läheiset kuin ympärillä olevat sosiaaliset suhteetkin. Teatterin päätteeksi kävimme keskustelemassa fiksujen ja ihanien Annan ja Johannan kanssa Rytmissä teen ja tapaksen kera.

Jätä kommentti