Viikonloppu 26.-27.4.2008 – Laukaassa

Lauantai aamuna suuntasin Suomen luonnonsuojeluliiton liittovaltuuston kokoukseen Laukaaseen. Asialistalla oli toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen lisäksi myös aluetyön uudelleen organistointia. Itse olin paikalla esittelemässä liiton ilmastotoimintaa.

Kokous sujui tehokkaasti ja hyvässä yhteishengessä. Liiton puheenjohtajakaksikko Markku Kuortti (liittovastuuston pj) ja Risto Sulkava (liittohallituksen pj) sekä liiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen osaavat homman loistavasti.

Valtuuston julkilausuma koski aluehallinnon murentamishanketta. Sen voi lukea kokonaisuudessaan täältä:
http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2008/ALKUmurentaa

Erityiskiitos hyvästä ja kauniista kokouspaikasta sekä järjestelyistä Luonto-Liiton porukoille. Oli suorastaan ylellisyyttä kun viikonlopun ruokavalio oli lähtökohtaisesti vegaanista. On hienoa, että myös Suomen luonnonsuojeluliitossa nämä asiat otetaan nykyään huomioon.

Kotiin tultua ostin pihan lapsien pitämästä leikkikaupasta mehua. Samalla totesin, että polkupyöräni oli varastettu. Polkupyärän katoaminen vammauttaa ikävästi arjen sujumista – aivan kuten Maija hienosti kiteytti naamakirjachatissa.

Sunnuntai-iltana valmistauduin tulevan viikon kokoukiin ja esityksiin sekä kävin läpi sähköposteja ja luonnostelin tulevia kirjoituksia. Valitettavasti en ehtinut Kuusijärvelle saunomaan ja juhlistamaan Anna-Stiinan syntymäpäivää. Onnittelut kuitenkin näin blogin välityksellä!

Jätä kommentti