Blogihaaste

Ajatusten Rekolanoja (ah, mikä blogin nimi) haastoi mut nimeämään kymmenen suosikkiblogiani. Kyseessä on tietysti täysin mahdoton tehtävä, koska upeita, kiinnostavia ja inspiroivia blogeja, joita ainakin satunnaisesti luen, on bittiavaruus pullollaan. Yritetään nyt kuitenkin. Muutama satunnainen suosikki tai suositus. Hyvin kevyesti.

Ajatusten Rekolanoja (http://ajatusten.livejournal.com/). Kiva, raikas ja elämänmakuinen blogi hyvien kuvien kera. Ajatusten Rekolanoja oli se, joka lopulta inspiroi minutkin perustamaan oman blogini. Seuraavaksi yritän ottaa oppia Ajatusten blogista noiden kuvien lisäämisen suhteen.

Greenpeacen kampanjablogi (http://blogi.greenpeace-online.net/). Terävää ja ajankohtaista ympäristökampanja-asiaa. Ei ole ihme, että Greenpeacen suomalaisten lahjoittajien määrä kasvoi 12 prosenttia vuonna 2007. Vuoden lopussa Suomessa oli 24 505 lahjoittajaa.

HukkaJukka (http://peacemaker.homeip.net/blog/). Mainioita ja perusteellisia huomioita, uusia nostoja sekä ajankohtaista kritiikkiä ympäröivästä yhteiskunnasta.

Oras Tynkkynen (http://www.orastynkkynen.fi/?page_id=64) Oraksen viikkoraportteja on ilo lukea. Hyvä, että edes joku yrittää. Orakseen verrattuna muut kansanedustajat näyttävät, hmm, hiukan valjuilta.

Satu Hassi (http://www.satuhassi.net/puheet/blogi.htm). Ympäristökuulumisia EU:n parlamentista. Siellä sentään tehdään jotain. Hyviä aloitteita ja aktiivista vaikuttamista.

Korvenranta (http://k-ranta.vuodatus.net/). Pirteää ja tarkkanäköistä, henkilökohtaista tilitystä maailman epäkohdista ja kummallisuuksista. Välillä aivan hassujakin juttuja.

Kurkiaura. (http://kurkiaura.blogspot.com/). Tämä blogi raportoi kiinnostavia ympäristöuutisia.

Osmo Soininvaara (http://www.soininvaara.fi/wordpress/). Soininvaara kirjoittaa teräviä huomioita pienistä ja suurista kysymyksistä.

Alex Stubb (http://www.alexstubb.com/fi/index.php?trg=diary). Politiikasta ja mielipiteistä voi olla montaa mieltä. Sen sijaan tyyli ja asenne on kohdallaan. Mikäli kaikilla ihmisillä olisi yhtä energinen ja positiivinen ote kuin Stubbilla, olisi maailma paljon kiinnostavampi paikka. Stubbilla on aina vauhti päällä.

Aktivistin mietteitä (http://raivoriina.blogs.fi/). Raivoriinalla on asenne ja sana hallussa. Hyvä, että kaikki eivät heti ensimmäisessä mutkassa ole valmiita myymään periaatteitaan.

Jätä kommentti