Torstai 31.1.2008 – EU – rauhanprojektista ilmastojohtajaksi

Eurooppalaisen Suomen helmikuun kolumni ”EU – rauhanprojektista ilmastojohtajaksi” käsittelee komission ilmasto- ja energiapakettia. Tekstin voi lukea täältä:
http://www.eurooppalainensuomi.fi/nettikolumni/0208_Leo_Stranius.html

Kansallinen metsäohjelma epäonnistumassa – Suomen luonnonsuojeluliitto irrottautuu pettyneenä prosessista. Suomen luonnonsuojeluliiton mielestä tänään julkaistu Kansallinen metsäohjelma 2015 ei ole metsätalouden ja suojelun suhteen tasapainossa. Luonnonsuojeluliitto oli mukana ohjelman valmistelussa, mutta ei voi hyväksyä ohjelmaa nykymuodossaan. Lue koko tiedote osoitteesta: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2008/kansallinen-metsaohjelma-epaonnistumassa-suomen-luonnonsuojeluliitto-irrottautuu-pettyneena-prosessista

Tänään oli viimeinen päivä kolmen kuukauden yliopiston starttiapurahaa ja tutkijatyötä Nuorisotutkimusverkoston tiloissa. Läksiäisiä vietettiin asiaan kuuluvin menoin vegaanisen porkkanakakun, omepiirakan ja kuplajuoman merkeissä. Läksiäislahjaksi sain upean Nuorisotutkimusverkoston t-paidan propel productions ja Noora Ellosen uunituoreen väitöskirjan Kasvuyhteisö nuoren turvana. Siitä, mitä oikeastaan tuon kolmen kuukauden opintovapaan ja tutkijaperiodin aikana tein, voi lukea edellisestä blogimerkinnästä.

Suosittelen tutustumaan WWF:n Climate Solutions 2050 -seminaarimateriaaleihin ja raporttiin osoitteesssa: http://www.wwf.fi/tiedotus/tiedotteet/tiedotteet_2008/maailman_energiantarve_voidaan.html

Jätä kommentti