Suomen luonnonsuojeluliitossa – Tiistai 22.5.2007

Pyöräilin iltapäivällä hiki hatussa Espoon perukoilta Luonnonsuojeluliiton toimistolle tekemään kestävän kehityksen aikalaisvisiohankkeeseen liittyviä työhaastatteluita. Olemme palkkaamassa projektivastaavaa kolmen kuukauden mittaiseen pätkätyösuhteeseen. Huonosta palkasta ja lyhyestä työsuhteesta huolimatta olimme saaneet kasan aivan erinomaisia hakemuksia. Haastattelut sujuivat hyvin. Olen vakuuttunut, että löydämme neljästä haastattelemastamme henkilöstä erittäin sopivan työntekijän.

Työhaastatteluiden jälkeen vuorossa oli Suomen luonnonsuojeluliiton energia- ja ilmastovaliokunnan kokous. Kävimme kolmen ja puolen tunnin kokouksessa läpi hallitusohjelmaa, liiton pian käyttöön otettavaa lentomaksujärjestelmää, http://www.tuunaaedustajasi.fi –projektin jatkoa, EU-tiedotushanketta, norppakriteerien uudistamista, tulevia tapahtumia ja lukemattomia muita eri asioita. Energia- ja ilmastotoiminta on liitossa ja muutenkin tällä hetkellä erittäin aktiivisessa vaiheessa. Tekemistä riittää.

Seuraavaksi pitää valmistautua huomiseen Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin hallituksen kokoukseen Porvoossa, torstaiseen järjestöjen ilmastokoordinaatiokokoukseen ja perjantaiseen ministeritason pitkän aikavälin ilmasto- ja energiastrategian aloitusseminaariin Jyväskylässä, jossa olen pitämässä myös ympäristöjärjestöjen puheenvuoroa. Eniten kuitenkin jännittää viikonlopun tuleva SLL:n liittokokous Riihimäellä. Siellä valitaan Luonnonsuojeluliiton hallituksen uusi puheenjohtaja vuosiksi 2008-2010. Olen itse ehdolla kyseiseen tehtävään.

Illan vietimme Annukan kanssa keskustellen ja mukavasti oleillen. Rakas vaimoni on lähdössä huomenna yli kolmen viikon työmatkalle pitkin Eurooppaa. Oi voi. Tulee ikävä.

Jätä kommentti