Piirihallituksen kokous Porvoossa – Keskiviikko 23.5.2007

Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin hallituksen kokous järjestettiin Itä-Uudenmaan luonnon- ja ympäristönsuojeluyhdistyksen kutsumana ihastuttavassa vanhassa Porvoossa. Asialistalla oli talousasioiden ja työsuhdeasioiden lisäksi muun muassa liittokokoukseen liittyvät kuviot. Jouduimme tosin viemään normaalit kokousasiat läpi pikavauhdilla, koska illaksi oli järjestetty vielä pieni linturetki.

Linturetkeltä kotiin saavuttua kävin läpi vielä kestävän kehityksen aikalaisvisio-hankkeen työntekijän valintaa sekä perjantaina järjestettävän hallituksen pitkän aikavälin ilmasto- ja energiastrategiaa koskevan seminaarin esitystäni. Annukka lähti aamulla Amsterdamiin, joten jumituin tietokoneelle käymään läpi sähköposteja koko loppuillaksi.

Jätä kommentti