Sunnuntaina 22.4.2007

Sunnuntaina liittovaltuuston kevätkokous jatkui. Hyväksyimme aamupäivällä vielä edellisenä päivänä hiotut paperit sekä teimme julkilausuman: ”Hallitus unohti vaaleissa annetut ilmastolupaukset” (http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2007/hallitusohjelmailmasto).

Yllättäen saimme vietyä kokouksen loppuun jo aamupäivän aikana ja näin ollen pääsimme hyppäämään pari tuntia aikaisempaan etelän junaan. Junamatkalla suunnittelimme hiukan tulevan liittokokouksen ohjelmaa. Lisäksi ehdin viimeistellä jatko-opintoseminaariin liittyvän esityksen sekä esityksen tulevan viikon kestävän kehityksen aikalaisvisio -hankkeen ohjausryhmän kokoukeen. Sain myös vihdoin luettua pitkään mukanani kantamat lehdet ja paperit.

Yksi kiinnostava havainto. Syöttötariffit uusiutuvan energian tukimuotona on käytössä tällä hetkellä 20 EU-maassa. Suomessa on käytössä turpeen syöttötariffi. Voi uskomatonta!

Päivän ja illan mittaan minulle nousi harmikseni kuume. Pitää parantua huomiseksi.

Jätä kommentti