Lauantaina 21.4.2007

Lauantai aamuna Oulussa alkoi Luonnonsuojeluliiton liittovaltuuston kevätkokous. Tämä kokous oli itselleni erityisen tärkeä, sillä olen ehdokkaana liittohallituksen uudeksi puheenjohtajaksi. Valinnat tullaan tekemään liittokokouksessa Riihimäellä 26.-27.5.2007.

Luonnonsuojeluliiton valtuuston kokouksen esityslistalla oli normaalien sääntömääräisten kevätkokousasioiden lisäksi liiton toimintakatsauksen hyväksyminen vuosilta 2004-2006, pitkän tähtäimen tavoiteohjelman ja toiminnan yleisten suuntaviivojen linjaaminen vuosille 2008-2010 sekä metsästrategian, suo-ohjelman ja jäteohjelman hyväksyminen. Itse toimin illalla tulevaisuustyöryhmän puheenjohtajana, joka viimeisteli toiminnan yleiset suuntaviivat vuosille 2008-2010.

Illan vietto Oulussa oli ratkiriemukasta ja keskustelut innostavia.

Jätä kommentti