Perjantai 13.4.2007

Hallistusohjelmaneuvottelut etenevät kuin juna. Perjantaina SLL ja WWF ottavat kantaa vesiensuojelukysymykseen. Tsekkaa tiedote täältä.

Polkupyöräily kesärenkailla talven ja nastarenkaiden jälkeen on mahtavaa! Matka taittuu kevyesti ja vauhdikkaasti. Illalla kävimme Annukan kanssa pitkästä aikaa syömässä Meze Pointissa. Olen viimeaikoina yrittänyt kovasti miettiä sitä, mitä minusta tulee isona – mitä alan tekemään ja mihin mahdollisesti haluan erikoistua ja keskittyä. Tällä hetkellä työskentelen kokopäiväisesti ympäristö- ja projektipäällikkönä tietoliikennealalla, harrastan ympäristöjärjestötoimintaa Suomen luonnonsuojeluliitossa ja edistän ympäristöpolitiikan alaan kuuluvaa väitöskirjaani Tampereen yliopistolla. Mahdollisuuksien ja vaihtoehtojen avaruus tuntuu olevan loputtoman laaja. Jatkanko nykyisissä työtehtävissä, pyrinkö akateemiselle uralle vai hakeudunko tekemään töitä järjestömaailmaan tai peräti hallintoon? Tästä keskustelemme Annukan kanssa perjantainakin.

Jätä kommentti