Perjantaina 20.4.2007

Aamulla viimeistelin ViSiOlle (http://www.visili.fi) disposition opintokeskusten kestävän kehityksen viestintä- ja tiedottamissuunnitelmasta, jota olen tulevan kevään ja kesän aikana tekemässä. Kyseessä oli nyt ensimmäinen sisältösuunnitelma paperista.

Olen myös esittelemässä jatko-opintosuunnitelmiani tulevalla viikolla jatko-opintoseminaarissa Tampereella ja lähetin päivitetyt tutkimussuunnitelmani seminaarin osallistujille. Sainkin sähköpostilla saman tien muutaman hyvän palautteen. Pitäisi varmaan perustaa lähiaikoina erillinen tutkimusblogi.

Aamupäivällä hyppäsin Oulun junaan. Junamatkalla oli aikaa lueskella rästiin jääneitä sähköposteja sekä käydä läpi tulevan viikonlopun kokousmateriaaleja. Parasta antia oli kuitenkin keskustelu liiton työntekijöiden ja muiden kokousedustajien kanssa.

Perjantai iltana pidimme Oulussa Suomen luonnonsuojeluliiton liittohallituksen kokouksen. Kävimme kokouksessa läpi hallitusohjelmaa (tätä paperia on kyllä arvioitu koko viikko eri foorumeilla – paras blogianalyysi löytyy Jukalta: http://peacemaker.homeip.net/blog/2007/4/16/huomioita_hallitusohjelmasta. Päätimme myös ottaa käyttöön liiton sisäisen lentomaksun. Lisäksi valitsimme työntekijät hoitovapaalle jäävän Jouni Nissisen paikalle. Toukokuun alussa Luonnonsuojeluliiton energia- ja ilmastotyöntekijänä aloittaa Riitta Savikko. Teimme myös päätöksen palkata nykyinen toiminnanjohtajamme Eero Yrjö-Koskinen uudestaan määräaikaiseen työsuhteeseen viideksi vuodeksi.

Jätä kommentti