Torstai 25.1.2007

Nyt kun aika ja paikka H-juhlille on päätetty alkavat asiat edetä. Ohjelmassa oli mm. päivän ja illan ohjelman luonnostelua sekä julkisen liikenteen aikataulujen selvitystä. Lisäksi pyysin bussiyhtiöltä (Amper) tarjouksen kuljetuksista, tiedustelin maistraatin vihkijää sekä kyselin Tulikansaa (http://www.tulikansa.com) esiintymään juhliin ja Maan ystävien varapuheenjohtajaa Jenni Gästgivaria valokuvaajaksi.

Illalla osallistuin puolihuolimattomasti YTY:n kokoukseen (Lue lisää kokouksesta Janne Länsipuron blogista. http://jannelansipuro.wordpress.com/2007/01/26/mennaanko-metsaan/). Kokouksen päätteeksi jäimme keskustelemaan Jannen kanssa H-projektin tarjoiluista. Olemme päättäneet ottaa Jannelta H-juhlien ruokatarjoilut. Ajatuksena on saada täysin vegaaniset ruuat. Jannella oli paljon hyviä ideoita.

Illan päätteeksi kirjoittelin Maan ystävien jäsentiedotteeseen tarkoitettua kansainvälisten asioiden palstaa (sillä on työnimenä pallon pinnalta) sekä tein puheen ja kalvoesityksen kestävän kehityksen toimikunnan kokousta varten. Tarkoituksena on esitellä ympäristöjärjestöjen kestävän kehityksen tavoitteet tulevalle hallitukselle.

Jätä kommentti