Perjantai 26.1.2007

Pyöräilin töihin ja illalla töistä kotiin. Ihan käsittämättömät kinokset lunta. Pyöräteiden aurauksista ei tietoakaan – ei varsinkaan Espoon puolella. Olisi pitänyt ottaa muutama kuva tänne blogiin muistoksi. Sain tuhlattua vajaan 15 kilometrin pyöräilymatkaan yli tunnin.

Pitkän työpäivän myötä missasin saunavuoromme enkä jaksanut edes siivota. Annukka oli jonkun tutkijakaverinsa karonkassa illan. Siispä itse keskityin sähköposteihin ja viimeistelin mm. Suomen luonnonsuojeluliiton ja Maan ystävien kirjalliset lausunnot kestävän kehityksen toimikunnan kokousta varten sekä kävin läpi ja kommentoin jatko-opiskelija ystäväni Minna Santaojan artikkeli-ideoita. Minna tekee väitöskirjaa luontoharrastajista. Lisäksi ideoin Luonnonsuojeluliiton EU-tiedotushanketta. Ekoenergiavastaava Kaarina Toivonen oli laittanut muutamia hyviä ehdotuksia.

Jostain syystä olen jäänyt hiukan koukkuun myös ystävien, kavereiden ja tuttujen blogeihin. Blogilistan (http://www.blogilista.fi) kautta niitä on helppo löytää. On hauskaa, että tietää eri tyyppien (rajoitetut) kuulumiset siitä huolimatta, että ei ole nähnyt, puhunut tai käynyt muuta s-postikirjeenvaihtoa heidän kanssaan.

Ihan hauska perjantai.

Jätä kommentti