Keskiviikko 24.1.2007

Bush esitti kansakunnan tilaa koskevassa puheessaan bensiinin kulutuksen leikkaamista viidenneksellä seuraavan kymmenen vuoden aikana. Bush pyysi kongressilta tukea autojen pakokaasupäästöjen tiukentamiseen ja vaihtoehtoisten polttoaineiden käytön lisäämiseen. Sen sijaan Irak-politiikkaan ei tullut vielä kaivattua muutosta.

Päivä oli varsin poliittinen. Aiemmin päivällä Vihreät olivat avanneet oman vaalikampanjansa. Oman vihreytesi voit testata kätevästi osoitteessa: http://www.vihrea.net/. Itse onnistuin vetäisemään täydet 100 prosenttia. Myös Vihreiden vaalikone on tutustumisen arvoinen: http://vaalikone.vihreat.fi/.

Illalla osallistuimme Annukan kanssa Helsingin Vihreiden vaalibileisiin. Aluksi olo oli kaiken vaalihässäkän ja intoilun keskellä hiukan ulkopuolinen, mutta illan mittaan ehdimme keskustella lukemattomien ihanien ihmisten kanssa. Valitettavasti jouduimme lähtemään kovin aikaisin ruokakaupan kautta kotiin tekemään omia hommiamme.

Omat hommat tarkoittivat sitä, että päätimme vihdoin H-projektin pitopaikaksi Fiskarsin Lukaalin (http://www.fiskarsmuseum.com/lokaali.html). Juhlat tulevat olemaan lauantaina 12.5. Samalla pidimme H-projektin palaverin ja sovimme seuraavista askeleista, aikatauluista ja tehtävistä.

Jätä kommentti