Keskiviikko 17.1.2007

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin Työllistävää Luonnonhoitoa Länsi-Uudellamaalla -projektin vastaava Martina Reinikainen on jäämässä äitiyslomalle. Onnea! Päivän mittaan haastattelimme kaiken kaikkiaan kuutta eri kandidaattia äitiyslomasijaiseksi. Onneksi sopiva löytyi!

Päivä oli muutenkin Luonnonsuojeluliittopainotteinen. Heti työhaastatteluiden jälkeen meillä oli Tapani Veistolan Ruuhkasuomi -projektin (http://www.sll.fi/luontojaymparisto/ajankohtaista) ohjausryhmän kokous. Tämän jälkeen kokousputki jatkui vielä Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin piirihallituksen pitkällä kokouksella (http://www.sll.fi/uusimaa).

Piirihallituksessa valitsimme uudeksi varapuheenjohtajaksi siuntiolaisen Hilkka Toivosen. Hilkka on mainio valinta. Hän on toiminut myös piirin puheenjohtajana pitkään ennen minua. Lisäksi tammikuun kokouksen asialistalla oli työryhmien ja muiden toimi- tai luottamushenkilöiden valinnat. Päätimme pitää myös piirin yleiskokouksen keskiviikkona 7.2., jossa tarkoituksena on hyväksyä uudet jäsenyhdistykset piiriimme sekä käydä piirin sisäistä strategiakeskustelua.

Jätä kommentti