Torstai 18.1.2007

Osallistuin Motivan järjestämään suunnittelusessioon tulevista energiasäästöviikon (http://www.energiansaastoviikko.fi/) teemoista. Ideointisession jälkeen meillä on Ympäristöministeriössä suunnittelukokous tulevasta Hollannin kestävän kehityksen arviointikokouksesta ja käytännön järjestelyistä. Lisäksi osallistuin illan päätteeksi SLL:n norppamerkityn ekoenergian (http://www.ekoenergia.info) ja Maan ystävien Vaihda Virtaa -projektin (http://www.vaihdavirtaa.net/) yhteiseen palaveriin Luonto-Liitossa.

H-projekti on edennyt. Kävimme katsomassa Suomenlinnassa Pirunkirkon juhlasalia (http://www.suomenlinna.fi/index.php?menuid=56&lang=fin). Paikka näyttää hyvältä ja kohtalaisen toimivalta. Sopisi ainakin minulle. Lauantaina käymme katsomassa vielä Fiskarssissa Lukaali-nimistä paikkaa (http://www.fiskarsmuseum.com/lokaali.html). Tämän jälkeen päätös ajankohdasta ja paikasta pitäisi tehdä aika pian.

Samassa yhteydessä kävimme hankkimassa myös sormukset. Katmandusta hankitut eivät nimittäin olleet oikein soveliaita. Annukan sormus aiheutti allergiaa ja omasta sormuksestani musta maali oli kulunut lähes tyystin pois. Löysimme Hakaniemestä hauskan paikan nimeltä Harmoniahuone (http://www.harmoniahuone.com/). Sieltä matkaat tarttui upeat teräksenharmaan väriset hematiittisormukset (http://fi.wikipedia.org/wiki/Hematiitti). Koska hintakaan ei ollut kuin vähän alle kolme euroa, hankimme saman tien myös muutaman varakappaleen hajoamistapauksia varten.

Jätä kommentti