Viikonloppu 27.-29.10.2006

Perjantaina viimeistelin ja lähetin Sosiaalipsykologian päiviä (http://www.uku.fi/ssf/sospsyk/paivat/index.shtml) varten tekemäni abstraktin. Olen menossa puhumaan gradustani työryhmään ”Missiot ja intohimot yhteiskunnallisessa aktiivisuudessa ja joukkotoiminnassa”. Kiinnostavaa. Lisäksi viimeistelin ja lähetin myös ViSiOlle tekemäni arvion opintokeskusten kestävän kehityksen ohjelmasta.

Lauantaina pyöräilin Vantaan Luontokoululle lähelle Sipoonkorpea. Ihastuttavassa puutalossa järjestettiin Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin syyskokous. Kokouksessa hyväksyttiin talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2007 sekä tehtiin sääntömuutoksia. Lisäksi valittiin uusia hallituksen jäseniä erovuoroisten sijaan. Oma puheenjohtajuuskausi jatkuu toistaiseksi vuoden 2007 loppuun asti. Virallisen ohjelman ohella kuulimme esityksen Sipoonkorven tilanteesta sekä piirin Työllistävää luonnonhoitoa Länsi-Uudellamaalla -projektista. Kokouksen julkilausuma sekä tiedot henkilövalinnoista löytyvät osoitteesta: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/piirit/2006/sipoonkorpieduskuntaan.

Sunnuntai oli pyhitetty Suomen Kulttuurirahastolle osoitettavalle jatko-opintojen apurahahakemukselle. Jatko-opinnot ovat lähteneet hiukan yllättävänkin aktiivisesti käyntiin. Ottaen varsinkin huomioon sen, että virallisesti minua ei ole vielä edes hyväksytty jatko-opiskelijaksi mihinkään laitokseen. Lisäksi päätin ulkopuolisesta kannustuksesta innostuneena lähettää graduani muutamalle kustantajalle arvioitavaksi – mikäli aiheesta saisi vaikka julkaistua jonkinlaisen kirjasen. Saa nähdä.

Jätä kommentti