Maanantai – torstai 23.-26.10.2006

Maanantaina oli tarkoitus vierailla Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys ry:n syyskokouksessa. Valitettavasti syksyn ensimmäiset kovat sateet pääsivät yllättämään ja kastuin töistä tullessani niin pahasti, että päätin luikkia kiltisti kotiin vaihtamaan kuivat vaatteet ja juomaan lämmintä teetä. Näin ollet kokous jäi väliin. Pääsin sentään purkamaan kasautuneita sähköposteja.

Tiistaina oli Suomen luonnonsuojeluliiton Energia- ja ilmastovaliokunnan kokous. Kävimme tiivistä keskustelua valmisteilla olevasta liiton jätestrategiasta. Lisäksi esityslistalla oli joulukuussa järjestettävä EI-valiokunnan seminaari sekä eri projektien tilanne.

Keskiviikkona oli vuorossa Luonnonsuojeluliiton viestintävaliokunnan kokous. Keskustelimme liiton uusista www-sivuista ja niiden jatko-kehittämisestä sekä monista muista ideoista parantaa liiton viestintää. Valitettavasti jouduin kesken kokouksen pomppimaan muualla, koska kävimme liiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskisen kanssa läpi ekoenergiavastaavan tehtävään tulleita työhakemuksia. Haastattelut on tarkoitus tehdä seuraavalla viikolla ja valinnat sen jälkeen mahdollisimman pian.

Viestintävaliokunnan jälkeen vuorossa oli Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin hallituksen kokous. Kuvan piirin toiminnasta saa tutustumalla luonnonsuojelusihteerin ylläpitämään ajankohtaissivuun osoitteessa: http://www.sll.fi/luontojaymparisto/ajankohtaista. Hallituksen kokouksessa kaikkein tiiviintä keskustelua käytiin mahdollisten uusien yhdistysten (Riihimäki ja Loppi) liittymisestä piiriin. Aiheesta on käyty tiivistä keskustelua Luonnonsuojeluliiton sisällä eri tasoilla. Ehkä tästä alkaa laajempi prosessi, joka johtaa liiton merkittävään rakenteelliseen uudistumiseen.

Samalla huomaan, että Suomen luonnonsuojeluliitto ja siihen liittyvät aktiteetit vievät aika huomattavan osan vapaa-ajastani. Ihan hyvä niin. Ei tule tehtyä turhuuksia.

Jätä kommentti