Tiistai 17.10.2006

Osallistuin Smash ASEM -kansalaistarkkailuryhmän kokoukseen Allianssitalolla. Suunnittelimme tulevaa julkaisua ja sen sisältöä. Tarkoituksena on julkaista hiukan prekaariruoskan (http://www.nuorisotutkimusseura.fi/prekaariruoska.pdf) kaltainen ajankohtainen sivallus Smash ASEM:in tapahtumiin ja analyysiin. Tällä kertaa kuitenkin huomattavasti pienemmällä porukalla.

Kokouksen jälkeen pyöräilin Pasilasta Töölöön vetämään paljon jännittämääni ViSiOn projektiavustus kurssia yhdessä Maan ystävien puheenjohtaja Riitta Savikon kanssa. 2,5 tuntinen kurssi sujui mukavasti ja keskustelu oli kiinnostavaa. Mikä parasta, myös allekirjoittanut oppi paljon kurssilaisilta projektiavustuksten hakemisesta eri järjestöissä. Ville Ylikahri oli päivittänyt ViSiOn oman projektihakemus oppaan. Sitä kannattaisi monen järjestön katsoa. Illan päätteksi vastasin vielä Länsi-Väylä lehden sähköpostihaastatteluun Länsi-Metrosta (http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/piirit/2006/lansimetro).

Jätä kommentti