Keskiviikko – torstai 18.-19.10.2006

Keskiviikkona kokoonnuimme Suomen luonnonsuojeluliiton Energia- ja ilmastotyöntekijöiden kanssa. Mari Puoskari on jättämässä liiton ekoenergiavastaavan tehtävät (voihan harmi!). Palaverin tarkoituksena oli kartoittaa kesken jääneiden työtehtävien ja projektien tilannetta sekä uudelle työntekijälle asetettavia vaatimuksia. Heti kokouksen jälkeen oli vielä Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin työtalousvaliokunnan kokous. Asialistalla oli normaaleja hallinnollisia asioita sekä seuraavan viikon hallituksen kokouksen ja syyskokouksen valmistelua. Postiluukusta oli kolahtanut mysö Tim Flanneryn kirja Ilmaston muuttajat. Kyseessä oli valmistujaislahja WWF:ltä. Mainiota, kiitos! Hyvää iltalukemista.

Torstaina osallistuin ympäristöalojen ammattimessuille. Näytillä ei ollut paljoakaan uusia tai suuria ajatuksia. Illalla keskityin tekemään jatko-opintosuunnitelmaa. Tavoitteena on hakea jatko-opiskelijaksi Tampereen yliopiston yhdyskuntatieteiden laitokselle. Toinen kiinnostava paikka olisi tietysti Jyväskylässä ja miksei tutkimusta olisi helppo (ja käytännöllistä sijainnin kannalta) tehdä myös Helsingissä.

Tutkimussuunnitelman lisäksi kirjoitushommia on viimeaikoina riittänyt. Viimeistelin Attacin EU-nettiportaaliin lupaamani kirjoituksen EU:n ympäristöpolitiikasta sekä kirjoitin ensimmäisen version Helsingin Sanomien vieraskynä-artikkeliksi.

Jätä kommentti