Viikonloppu 20.-22.10.2006

Perjantaina nautimme Annukan kanssa mukavasta yhdessäolosta, saunomisesta ja keskusteluista. Lauantaiaamuna piti rientää Luonnonsuojeluliiton liittohallituksen kokoukseen. Kahdeksantuntisen kokouksen aiheita oli mm. vuoden 2007 talousarvio ja toimintasuunnitelma. Lisäksi asialistalla olivat mm. jäte- ja metsästrategia sekä monia muita asioita, joita en tässä viitsi referoida. Kokouksen päätteeksi suuntasimme vielä Ravintola Lasipalatsiin Natur och Miljön kanssa yhteiselle strategiaillalliselle.

Huomasin illalla kotiin palatessani, että Esa Konttinen oli lähettänyt tutkimussuunnitelman ”Institutionalization and protest in environmental movements” ja pyytänyt minua mukaan Suomen Akatemialle tarkoitettuun rahoitushakuun. Tutkimushankkeessa olisi Konttisen lisäksi mukana Jyväskylästä Jukka Peltokoski ja Aura Yliselä. Mainiota! Kirjoittelin Konttiselle illan lopuksi muutaman rivin omasta tutkimussuunnitelmastani.

Osallistuin Maan ystävien sähköpostilistalla käytävään keskusteluun mahdollisen työntekijän palkkaamisesta ja toimiston perustamisesta Helsinkiin. Olen vahvasti sitä mieltä, että Maan ystävissä tarvittaisiin kipeästi toimisto- ja työntekijäresursseja. Samalla kommentoin Annukan tutkimussuunnitelmaa Suomen Kulttuurirahaston hakua varten. Viimeistelin myös Attacille lupaamani kirjoituksen Hanna Kuuselan antamien kommenttien ja palautteen pohjalta. Illalla kävin vielä sähköpostikeskustelua Minna Santaojan kanssa jatko-opinnoista. Oli mukava yllätys kuulla, että Minna on ympäristöpolitiikan jatko-opiskelijana yhdyskuntatieteiden laitoksella

Tavallinen viikonloppu takana. Siihen kuuluu oleilua ja keskustelua Annukan kanssa (pe), järjestöjen kokouksiin osallistumista (la) sekä erilaisia aktivismiin liittyvien kirjoitusten tekemistä ja sähköpostilistojen seuraamista.

Jätä kommentti