Lauantai 10.12.2005

Perjantaina kannoin teetä ja mehua Annukalle sänkyyn nimipäivien kunniaksi. Illalla oli myös rauhalliset, mutta mukavat työpaikan pikkujoulut.

Koko lauantai aamupäivän luin tulevalla viikolla olevaan englannin kurssin tenttiin. Luonto-Liiton pikkujouluissa illalla oli mukava keskustella uuden Luonto-Liiton puheenjohtaja Saara Susiluoman kanssa ympäristöliikkeen tilasta ja tulevaisuudesta. Hauskaa, että Saaran isä Heikki Susiluoma on aikuisjärjestö Suomen luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja. Yhden perheen sisälle on kasautunut poikkeuksellisesti ympäristöjärjestökentän valtaa.

Luonto-Liiton pikkujouluissa ehdin vaihtaa ajatuksia myös Maan ystävien puheenjohtaja Meri Pukarisen kanssa ja Suomen luonnonsuojeluliiton Venäjän metsien asiantuntija Olli Turusen kanssa. Nuorten Luonto -lehden päätoimittaja Päivi Mattilan kanssa keskustelimme suomalaisesta GMO-kampanjoinnista Juha Kytöjärven soittaessa taustalla. Annukka saapui juhliin suoraan ViNOn vuosikokouksesta. Vihreiden Nuorten ja Opiskelijoiden uudeksi puheenjohtajaksi oli valittu Tapio Laakso. Olen varma, että Tapio pärjää tehtävässä hyvin ja tuo tarvittavaa reippautta ja näkyvyyttä ViNOn toimintaan. Onnea hänelle! Tullessamme junalla Espoon keskuksesta Luonto-Liiton pikkujouluista yhdessä tiedottaja Laura Mannisen ja muiden kanssa mietin, että järjestö on täynnä todella innostavia ja mukavia ihmisiä.

Jätä kommentti