Keskiviikko 7.12.2005

Illalla oli vuorossa Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan ympäristösuojelupiirin hallituksen kokous ja pikkujoulut. Paikaksi oli valittu ihastuttava kahvila Espoon Bembölessä. Päätimme kokouksessa valita uudeksi piirisihteeriksi helsinkiläisen Ursula Immosen. Hän aloittaa työt liiton toimistolla viimeistään vuoden alussa. Samaan aikaan olisi ollut myös Älä Osta Mitään -päivän palautetilaisuus. Ensi vuonna olisi hauskaa, jos voisimme vallata Aleksanterinkadun joulukadun avajaistilaisuudessa tai kritisoida muuten järjetöntä joulushoppailua. Annukka teki tämän vuoden Älä Osta Mitään –päivästä isomman ja hienomman kuin koskaan aikaisemmin. Valitettavasti tämä on näkynyt myös yhteisessä ajankäytössämme. Sellaista tämä yhteiskunnallinen aktiivisuus on – ei ole aikaa parisuhteelle kun on maailma parannettavana.

Jätä kommentti