Professorit suosittelevat

Eduskuntavaalikampanjan yhteydessä olen saanut korvaamatonta apua lukemattomilta ihmisiltä. Monet ovat olleet valmiita myös puhumaan puolestani.

Olen saanut suositukset muun muassa neljältä korkean profiilin professorilta. Lisää suosituksia voi lukea täältä.

Ilkka Hanski

Ilkka Hanski, professori, ekologi
“Ympäristökysymykset ovat keskeinen osa politiikkaa nyt ja tulevaisuudessa. Eduskuntaan tarvitaan ihmisiä, joilla on asiantuntemusta, näkemystä ja kyky tulla toimeen kaikkien muiden kanssa. Leo Stranius on tällainen ihminen.”

 

Heikki HiilamoHeikki Hiilamo, sosiaalipolitiikan professori Helsingin yliopisto
”Tunnen Leon hämmästyttävän ahkerana, aikaansaavana ja avarakatseisena kansalaisaktiivina ja päättäjänä. Vaikea kuvitella, että kukaan muu eduskuntavaaliehdokas voisi olla Leoa suoraselkäisempi. Ihailen myös Leon loputonta myönteisyyttä, joka on suuri voima myös politiikassa.”

 

Peter LundPeter Lund, professori
”Tulevaisuuden ongelmia ei ratkaista eilisen ajattelulla. Leon kaltaisten yhteistyökykyisten ja osaavien nuorten politiikkojen kautta energia- ja ilmastokysymykset kääntyvät voitoksi.

 

Mikael FogelholmMikael Fogelholm, ravitsemustieteen professori, Helsingin yliopisto
”Ympäristö, terveyden edistäminen sekä yliopisto-opetus ja tutkimus häviävät usein, kun politiikassa kilpailukyky ja säästäminen asetetaan ykköstavoitteiksi. Kysymyksessä ei kuitenkaan voi olla joko-tai -asetelma: itse asiassa ympäristö-, terveys- ja tiedekysymykset ovat pitkällä aikavälillä kilpailukyvyn edellytyksiä. Siksi eduskuntaan tarvitaan osaajia, jotka ymmärtävät laajoja kokonaisuuksia ja uskaltavat katsella riittävän kauas. Olen vakuuttunut, että Leo Straniuksella on nämäkin ominaisuudet. ”

Käy lukemassa kampanjateemani ja katsomassa videoni. Näkemyksiäni politiikan eri aihealueisiin voi käytä tsekkaamassa Politiikka ABC-sivultani. Kampanjaa voit tukea monella eri tavalla. Lahjoituksia voi tehdä suoraan tämän linkin takaa.

Jätä kommentti