Tue kampanjaa!

Leo-Stranius-kasvokuvaMiten voin tukea eduskuntavaalikampanjaa?

1. Tykkää Facebookissa. Tykkäämällä Facebook-sivusta osoitat tukesi ja voit seurata, mitä kampanjassa tapahtuu. Lisäksi voit osallistua keskusteluun ja kommentointiin sekä kutsua myös kavereita tykkääjäksi.

2. Seuraa Twitterissä ja Instagramissa. Seuraamalla Twitter- ja Instagram-tilejä, osoitat tukesi ja voit seurata, mitä kampanjassa tapahtuu.

3. Tule mukaan tukiryhmään. Onnistunut kampanja tarvitsee tuekseen kymmeniä ja satoja vapaaehtoisia. Ilmoittaudu tukiryhmään lähettämällä Leolle viestiä: leo.stranius@vihreat.fi Tukiryhmässä voit olla mukana ideoimassa ja toteuttamassa kampanjan sisältöjä, järjestämässä tapahtumia sekä jakamassa materiaalia kaduilla, rappukäytävissä ja verkossa.

4. Lahjoita. Kunnollisen kampanjan tekeminen maksaa paljon rahaa. Pienestäkin lahjoituksesta on kuitenkin jo isosti iloa. Esimerkiksi 10 euron lahjoituksella saa mainoksen muutamaksi päiväksi sosiaalisessa mediassa.

5. Kutsu Leo tilaisuuteen. Kutsu ehdokas seminaariin, paneelikeskusteluun, aamupalalle, kylään tai vaikka juoksulenkille. Lähetä kutsu sähköpostiin: leo.stranius@vihreat.fi

6. Levitä sanaa. Kerro Leosta kavereillesi. Jaa Leon blogikirjoituksia sosiaalisessa mediassa. Tule mukaan katukampanjointiin tai jaa esitteitä postilaatikoihin.

7. Äänestä. Vaalipäivä on 19.4.2015. Ennakkoon voi käydä äänestämässä 8.-14.4.2015.

Ota rohkeasti yhteyttä: 
– Leo Stranius, leo.stranius@vihreat.fi, puh. 040-754 7371, www.leostranius.fi

Jätä kommentti