Viimeinen kampanjapäivä kuvina: Heidi Hautalalta äänestyslupaus

Kunnallivaalien viimeisenä kampanjapäivänä (27.10.) ehdin käydä Itäkeskuskuksessa, Sörnäisissä brunssilla Cafe Veganissimossa, Arabian kauppakeskuksessa, Käpylässä ja ydinkeskustassa.

Mukana kampanjoimassa olivat myös puolueen puheenjohtaja ja ympäristöminiseri Ville Niinistö sekä kehitysministeri Heidi Hautala.

Viimeisen kampanjapäivän kohokohtia oli kun Kehitysministeri Heidi Hautala ilmoitti äänestäneensä minua ennakkoon! Vetää nöyräksi.

Tämän päivän myötä kunnallivaalien katukampanjointi on ohi ja jokaikinen esite on jaettu. Yhteensä esitteitä on jaettu 30 700 kpl. Huomenna sunnuntaina (28.10.) jäljellä on enää äänestäminen. Iso kiitos kaikille avusta!

Ohessa kuvia kampanjapäivän varrelta.

Päivä alkoi Itäkeskuksesta, jossa kampanjoimme kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluodon kanssa
Kampanjointi on ollut kivaa ja helppoa, koska Helsingin Vihreiden työntekijöiden tuki on ollut niin ammattitaitoista! Ohessa Helsingin Vihreiden toiminnanjohtaja Outi Silfverbergiin kanssa Itäkeskuksessa.
Vaalipolkupyörä oli silloinkin hommissa kun itse nautin lauantaibrunssista Cafe Veganissimossa
Viimeisen kampanjapäivän kohokohtia: Kehitysministeri Heidi Hautala ilmoitti äänestäneensä minua ennakkoon! Vetää nöyräksi. Tänään Heidi oli mukana kampanjoimassa mun kanssa Arabian kauppakeskuksessa ja Käpylässä.
Kampanjoimassa Rautatientorilla. Mukana puolueen puheenjohtaja ja ympäristöministeri Ville Niinistö
Kampanjointia Kolmen sepän aukiolla sulassa sovussa Kokoomuksen Lasse Männistön kanssa. Tänään kävin juttelemassa ja toivottamassa menestystä myös Perusuomalaisten, Vasemmistoliiton ja Demareiden vaalipisteillä.
Se on siinä! Kunnallivaalien katukampanjointi on ohi ja jokaikinen esite on jaettu. Kädessä on viimeinen esite. Yhteensä esitteitä on jaettu 30 700 kpl. Iso kiitos kaikille avusta!

Jätä kommentti