Viikkopäiväkirja 20 (14.-20.5.2012)

Maanantai: Julkaisin aamulla ekoisi-kirjoituksen kiintymysvanhemmuudesta ja lähetin Wildlife-matkailun mahdollisuudet -seminaarikutsun tiedotusvälineille sekä valmistelin ympäristöjärjestöjen kunnallisvaaliteesejä.

Aamupäivällä hyppäsin junaan ja matkustin Vaasaan. Samalla käynnistyi kansalaisaloitekampanja turkistarhauksen kieltämiseksi. Vaasassa Luonto-Liiton aktiivit saivat kerättyä aloitteen taakse heti ensimmäisenä päivänä 80 allekirjoitusta. Itse osallistuin Pohjalaismaakuntien järjestöpäivään, jossa olin puhumassa kansalaistoiminnasta. Viikonlopun aikana julkaistiin myös kirjoitukseni eettisestä pankkitoiminnasta: Minun ihannepankkini.

Tiistai: Kävin aamulla juoksemassa. Vietin vapaapäivää kehittäen ja testaten omia johtamistaitojani. Kansalaisaloitekampanjan ensimmäinen päivä oli menestys – nimiä kerättiin peräti 1500. Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin kohti 50 000 nimen tavoitetta. Illalla hoidin sähköposteja ja olin vauvan kanssa pihalla.

Keskiviikko: Olin koko päivän Luonto-Liiton toimistolla hoitamassa erilaisia juoksevia asioita. Iltapäivällä kävimme läpi kansalaisaloitekampanjan tilannetta ja kirjoitin kulutus.fi -blogiin saamastani kutsusta: Nainen kokonaisuutena. päivän päätteeksi osallistuin kansalaisaloitekampanjan kerääjille tarkoitettuun infotilaisuuteen.

Torstai: Nukuin pitkään. Kävimme Annukan ja vauvan kanssa juoksemassa. Teimme pyöräretken vekarakirppikselle ja kävimme yläkerran naapureiden kanssa syömässä lähiravintolassa. Iltapäivän ja alkuillan olin vauvan kanssa Annukan hoidellessa omia juttujaan. Illalla kävin läpi sähköposteja.

Perjantai: Kävin aamulla juoksemassa, olin vauvan kanssa ja pyöräilin Luonto-Liiton toimistolle. Kevätseurannassa koivunlehdet ovat jo puhjenneet ja seuraavaksi odotellaan tervapääskyjä. Päivän mittaan valmistelin tulevaa hallituksen kokousta ja siivosin viikon aikana kertyneet sähköpostit. Iltapäivällä kävin lounaalla Veganissimossa ja ostoksilla Velosportissa. Hankimme vauvalle kypärän ja pyöränistuimen. Illalla katsoimme elokuvan The Tree of Life.

Lauantai: Aamupäivällä siivosin ja laitoin parvekkeen kesäkuntoon. Iltapäivällä lähdimme vauvan kanssa pyöräretkelle katsastamaan Ravintolapäivän tarjontaa. Ensin kävimme katsomassa kotikulmilla olleen Pop up -ravintola Villivihanneksen, tämän jälkeen jatkoimme matkaa Braku goes Veganiin ja lopuksi herkuttelimme vielä Ravintola Kääntöpöydän salaatilla. Päivän päätteeksi piipahdimme Käpylän Kyläjuhlilla ja hengailimme vauvan kanssa kotipihalla. Illalla kävimme syömässä yläkerrassa. Ohessa vapaapäivä kuvina.

Sunnuntai: Kävin aamulla juoksemassa vauvan ja Annukan kanssa sekä hyppäsin junaan ja matkustin Tampereelle. Vegfestissä olin keskustelemassa ekoperhe-elämästä yhdessä Riina Simosen, Mai Kivelän ja Saarajohanna Kurun kanssa. Herkullisen lounaan jälkeen palasin takaisin Helsinkiin. Illalla osallistuin Suomen degrowth-verkoston ja Luonto-Liiton The Economics of Happiness – elokuvanäytökseen ja paneelikeskusteluun WDC Paviljongissa.

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täältä: Viikko 19

 

Jätä kommentti